Motilal turvaa 1 250 kr:n kuudennen kiinteistörahaston ensimmäisestä sulkemisesta – Banking & Finance News

rupee

Motilal Oswal Financial Servicesin vaihtoehtoisten sijoitusten haara Motilal Oswal Alternates ilmoitti keskiviikkona kuudennen kiinteistörahastonsa India Realty Excellence Fund VI:n (IREF VI) ensimmäisen sulkemisen. Rahasto on saanut ensimmäisellä sulkemisella sitoumuksia 1 250 miljoonaa rupiaa, se sanoi. Rahasto käynnistettiin 2 000 miljoonan rupian tavoitekorpuksella, mukaan lukien 500 miljoonan ruplaa vihreä kenkäoptio.

IREF VI keskittyy strategisesti alkuvaiheen sijoituksiin, pääasiassa keskituloisiin/edullisiin asuinhankkeisiin Mumbaissa, Delhi-NCR:ssä, Punessa, Bangaloressa, Chennaissa, Hyderabadin, Kolkatan ja Ahmedabadissa.

Varoja on kerätty varakkailta yksityishenkilöiltä, ​​ulkomailla asuvilta intialaisilta ja perhetoimistoilta/yrityksiltä. IREF VI on perustettu vaihtoehtoiseksi sijoitusrahastoksi (AIF Category II).

Motilal Oswal Alternates on tähän mennessä sijoittanut kiinteistöalaan viiden rahaston kautta. Se on tehnyt yli 150 investointia ja rahoittanut 7 500 miljoonaa rupiaa 50 kehittäjän kesken. Se on myös irtautunut yli 85 sijoituksesta ja tuottanut yli 20 %:n sisäisen tuottoprosentin ennakkohyväksyttyjen vetojen perusteella.

Vishal Tulsyan, MD & toimitusjohtaja, Motilal Oswal Alternates, sanoi: ”Tämä on kiinteistörahastojemme suurin ja nopein ensimmäinen sulkeminen. Tämä onnistunut varainhankinta nousevien osakemarkkinoiden keskellä korostaa sitä horjumatonta luottamusta, jonka sijoittajamme ovat osoittaneet kykyihimme. Suhtaudumme kiinteistömarkkinoihin erittäin optimistisesti, sillä odotamme voimakkaan kasvun ajanjaksoa. Jatkossa olemme sitoutuneet vahvistamaan asemaamme kiinteistöalan johtavana pääomasijoittajana hyödyntämällä tulevina vuosina lukemattomia mahdollisuuksia.”

Samankaltaiset artikkelit