ATC muuttaa 1 440 miljoonan rupiaa Vodafone Idea -velkakirjalainat osakkeiksi – Market News

ATC, ATC news, ATC Vodafone, Vodafone news, market news

Mobiilitorniyhtiö ATC on päättänyt muuttaa Vodafone Idean liikkeeseen laskemat 1 440 miljoonan rupian velkakirjat osakkeiksi, kerrottiin tiistaina julkaistussa viranomaisilmoituksessa.

Tappiollinen Vodafone Idea (VIL) oli laskenut liikkeeseen 1 600 miljoonan rupian arvosta valinnaisia ​​vaihtovelkakirjoja (OCD) ATC Telecom Infrastructurelle, jotka voitiin vaihtaa osakkeiksi 10 Rs:n osakekohtaiseen vaihtohintaan 21. lokakuuta 2022 velkoja vastaan. mobiilitorniyhtiö.

”Haluamme ilmoittaa, että OCD-ehtojen mukaisesti ATC on lähettänyt 18. maaliskuuta 2024 päivätyn ilmoituksensa, jossa se on pyytänyt 14 400 (vain neljätoistatuhatta neljäsataa) OCD:n muuntamista 144 00 00 000:ksi (sadaneljäksikymmeneksi). 4 Crore) täysin maksetut osakkeet. Yhtiö ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin jakaakseen edellä mainitut Osakkeet ATC:lle mainittujen OCD:iden muuntamisen mukaisesti”, VIL sanoi hakemuksessa.

VIL ei ole onnistunut maksamaan American Tower Corporationin (ATC) maksuja, mikä on johtanut torniyrityksen toimiin OCD:n muuntamiseksi.

”ATC on yksi VIL:n suurimmista infrastruktuuripalvelujen tarjoajista ja molemmilla on pitkäaikainen suhde. Tämän kumppanuuden hengessä ATC merkitsi OCD:tä 16 miljardin ruplan arvosta, joista saadut varat käytettiin pääasiassa ATC:lle maksettavia maksuja vastaan. Muuntohinta 10 rupiaa OCD:n liikkeeseenlaskuhetkellä oli korkeampi kuin VIL:n osakkeen silloin vallitseva markkinahinta”, hakemuksessa kerrottiin.

VIL:n osakkeen hinta oli tiistaina 12,86 rupiaa, laskua 2,35 prosenttia.

Samankaltaiset artikkelit