Y Combinator korostaa tekoälyn, stablecoinien ja metaversen progressiivista potentiaalia vuosiraportissa – Digital Transformation News

Reportedly, Y Combinator has made investments in 81 Web3.0 and crypto startups

Silicon Valley -hautomo Y Combinator on ilmaissut näkemyksensä metaversumien, tekoälyn (AI) ja stabiilien kolikoiden näkemisestä kannustavina innovaatioalueina, kuten Cointelegraph totesi.

Cointelegraphin mukaan Y Combinatorin vuosittaisessa ”Requests for Startups” -raportissa todettiin, että stabiileilla kolikoilla on ”valtamaton” kapasiteetti, koska ne ovat taloudellinen rajatylittävä maksuvaihtoehto. Lisäksi raportissa mainittiin myös, että virtuaalitodellisuus (VR) ja lisätty todellisuus (AR) voivat löytää sovelluksia, jotka ylittävät pelaamisen, ja että tekoälyä voidaan hyödyntää yritysohjelmistoissa ja paremmissa ”back office -prosesseissa”.

Cointelegraphin tietojen perusteella Brad Flora, ryhmän kumppani, Y Combinator, korosti, kuinka vakaat kolikot voivat ”olla iso osa rahan tulevaisuutta”. ”Kaikki näyttää vähän siltä, ​​että digitaalisen musiikin siirtyminen lainvastaisesta tiedostojen jakamisesta 2000-luvun alussa muuttui normaaliksi Applen kaltaisten pelaajien tullessa markkinoille. Tärkeää on, että nämä suuret pelaajat voittivat lopulta Spotifyn, startup-yrityksen, joka perustettiin saman siirtymähetken aikana. Tämä apuohjelma on niin yksinkertainen, että näyttää väistämättömältä, että perinteinen rahoitus seuraa perässä”, Flora tarkensi. Kerrotaan, että Flora totesi myös, että noin seitsemän miljoonaa ihmistä on tehnyt stabiileihin kolikoihin perustuvia tapahtumia, kun taas yli 500 miljoonaa ihmistä asuu maissa, joissa inflaatio on yli 30 %.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että tähän mennessä Y Combinator on investoinut 81 Web3.0- ja krypto-aloitusyritykseen sekä TRM Labsiin, Coinbaseen, Quantstampiin ja OpenSeaan. ”Parhaiden käyttötapausten, parhaiden UX/UI-käytäntöjen ja muiden löytämisessä on vielä ratkaisematta monia haasteita – olemme innoissamme yhteistyöstä perustajien kanssa, jotka ovat tämän tekniikan eturintamassa”, Diana Hu, Y Combinatorin ryhmäkumppani. , sanoi.

Samankaltaiset artikkelit