Fintech-pohjainen Vegapay maksaa 1,1 miljoonaa dollaria ennakkorahoituksen aikana

Experts believe that digital lending is a fast-growing fintech segment in India

Fintech-pohjainen Vegapay on kerännyt 1,1 miljoonaa dollaria Eximius Venturesin johtamassa ennakkorahoituskierroksessa. Kierröön osallistuivat myös DSP HMK, Capri Global, Upsparks Capital, MGA Ventures, Climber Capital, Arun Venkatachalam (Murugappa Group), Pratekk Agarwaal, yleinen osakas, GrowthCap Ventures ja muut enkelisijoittajat.

Virallisen tiedotteen mukaan alusta aikoo käyttää rahoitusta teknologiansa kehittämiseen helpottaakseen käyttöönottoa instituutioiden ja ei-instituutioiden kannalta. Heidän visionsa on vapauttaa rahoituksen välittäjät ja fintechit teknisistä esteistä, jotka haittaavat lainaohjelman toteuttamista. Lisäksi tavoitteena on luoda monikanavainen lainausratkaisu. Ymmärrettyjen tietojen mukaan kanavan pitäisi auttaa laitoksia räätälöimään tarjoamansa tuotteen tyyppiä, kuten yhteislainausta, vakuudellista luottoa ja vakuudetonta luottoa.

”Uskon, että pankeilta ja fintech-toimijoilta kuluu kuukausia uusien rahoitustuotteiden, kuten luottokorttien ja lainatarjousten, lanseeraamiseen. Voimme kuitenkin auttaa heitä lyhentämään tuotteiden markkinoille saattamiseen kuluvaa aikaa 90 %. Näin kumppanimme voisivat lanseerata tuotteensa viikossa. Missiomme on auttaa kumppaneitamme saavuttamaan 1,5 biljoonan dollarin AUM tarjoamalla digitaalisia lainaratkaisuja”, Vegapayn perustaja ja toimitusjohtaja Gaurav Mittal sanoi.

Samankaltaiset artikkelit