dApps-salauksen purkaminen: Cardano-selitys tekniikan tulevaisuuden muokkaamisesta – Digital Transformation News

As of March 11, 2024 (1.36 pm, Indian Standard Time), Cardano was trading close to the alt=

Hajauttamisen tullessa teknologiseen maisemaan, näyttää siltä, ​​että suojattujen sovellusten läheisyys on lisääntynyt. Ennen oli aika, jolloin hajauttaminen rajoittui Bitcoiniin (BTC). Ajan myötä monet muut lohkoketjut alkoivat kuitenkin tulvii hajautetuille markkinoille, joista yksi oli Cardano (ADA), jonka alkuperäinen kryptovaluutta oli ADA. Huolimatta siitä, että Cardano julkaistiin vasta vuonna 2017, se on noussut hajautettujen sovellusten (dApp) edelläkävijäksi. ”Mielestäni Cardano on edistynyt kehityksessään alusta alkaen. Se on siirtynyt eri vaiheisiin keskittyen tutkimusvetoiseen kehitykseen ja akateemisiin periaatteisiin. Vuosien varrella Cardano on saavuttanut Proof-of-Stake (PoS) -konsensusmekanisminsa Shelleyn käyttöönoton, joka hajautti verkon ja lanseerasi älykkäitä sopimusvalmiuksia Alonzo-päivityksen kautta, Sumit Ghosh, perustaja ja toimitusjohtaja. Chingari, Web3.0-suoratoistosovellus, kertoi FE TransformX:lle.

Ymmärrettyjen tietojen mukaan Cardanon dApp-ympäristö perustuu ADA:n älykkäisiin sopimuksiin. Kryptovaluuttapohjaisen sivuston Doubloinin tietojen mukaan Cardanon dApp-luonnin puitteet noudattavat kerrostettua arkkitehtuuria, mikä saa kryptovaluuttatransaktioihin tarvittavan selvityskerroksen ja dAppien toteuttamiseen tarvittavan laskentakerroksen toimimaan itsenäisesti skaalautuvuuden lisäämiseksi ja joustavuus. Markkinaraporttien perusteella Cardanon kyky luoda dApppeja on riippuvainen Plutus-alustasta, joka on erityisesti Cardanon älysopimusten kehittämiseen tarkoitettu ohjelmointikieli. Cardanon tukeman dAppin luomiseen liittyvien etujen osalta Cardano Docsin, Cardanon dokumentaatiokeskuksen mukaan, lohkoketju koostuu järjestelmäarkkitehtuurista, koska Cardano on kirjoitettu suojatulla toiminnallisella ohjelmointikielellä nimeltä Haskell, päivittyy Cardanon hard-fork-kombinaattorina. tekniikka mahdollistaa protokollan siirtymisen häiritsemättä vanhempia lohkoja, energian optimoinnin, sillä Cardano vaatii suhteellisen pienennettyjen laskentatehojen ja energian ylläpitämiseksi itsensä, sekä suojauksen, jonka tarjoaa Cardanon Ouroboros-niminen PoS-protokolla. Lisäksi Cardanon dApp-luominen mahdollistaa usean omaisuuden tunnuksen toimittamisen erilaisiin yritysten tarpeisiin.

”IntoTheBlockin mukaan aktiivisten Cardano-osoitteiden määrä on kasvanut 62 prosenttia lokakuusta 2023 lähtien, mikä näyttää olevan osoitus lisääntyneestä aktiivisuudesta ja kasvavasta kiinnostuksesta alustaa kohtaan. Kuluneen vuoden aikana ADA-tunnuksen hinta on noussut 124 %, mikä johtuu sen likviditeetistä, mikä näkyy sen markkina-arvossa. Yksi näkökohdista on Cardanon ekosysteemin kasvu ja kehitys, johon uskotaan kuuluvan dAppit, hajautettu rahoitus (DeFi) ja non-fungible token (NFT) -alustat. Uusien projektien käynnistyessä voimme todennäköisesti nähdä hintojen nousun”, salaussijoitusalustan Mudrexin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Edul Patel sanoi.

11. maaliskuuta 2024 (13.36 Intian normaaliaikaa) tätä kirjoittamishetkellä Cardanon kauppa oli lähellä 0,8 dollarin arvoa, markkina-arvo hieman yli 26 miljardia dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi lähes 843 miljoonaa dollaria. , kuten CoinMarketCap, kryptohintaseurantasivusto. Markkinaasiantuntijoiden toimittamien tietojen mukaan Cardanon kymmenen parhaan dAppin keskimääräinen prosentuaalinen nousu on ollut 46,44 % viimeisen 30 päivän aikana. Lisäksi tiedotusvälineiden mukaan Cardanolla on tällä hetkellä käytössä yli 30 miljoonaa älykästä sopimusta ja noin 8,7 miljoonaa tokenia. Raporttien mukaan vuodelle 2024 Cardano dApps -sovellukset, joita sijoittajat ilmeisesti odottavat, ovat JPG Store, joka edustaa Cardanon NFT-skenaariota, Indigo Protocol, joka auttaa luomaan synteettisiä resursseja nimeltä iAssets on Cardano, Labs by Mutants, joka tuo hyödyllisyyskerroksen Cardanon sovellukseen. NFT-maisema, MinSwap, joka on Cardano-pohjainen hajautettu pörssi (DEX), DJED Protocol, joka on Cardano-suuntautunut hajautettu vakaa kolikko, Liqwid Finance, joka on Cardanon DeFi-alusta, ja Revuto, joka on Cardanon tukema tilausten hallinta ja valvova hakemus. Mitä tulee Cardanon hintaennusteisiin, kuten kryptovaluutanvaihtoalusta Changelly totesi, Cardanon ADA:n tulisi vuonna 2024 saavuttaa vähimmäishinnaksi 0,371 dollaria ja maksimihintaan 0,595 dollaria, mikä johtaa 0,819 dollarin arvoiseen keskimääräiseen kaupankäyntihintaan. Vuoteen 2030 mennessä ADA:n kaupankäyntihinnan odotetaan olevan noin 8,3–10,01 dollaria, ja keskimääräinen kaupankäyntihinta on noin 8,53 dollaria.

”Mielestäni Cardanon keskimääräinen päivittäinen käyttäjämäärä on 60 000 ja keskimääräinen päivittäinen volyymi 685,03 miljoonan dollarin arvoinen, minkä pitäisi kasvaa edelleen. Vuonna 2023 Cardano koki ADA:n panosten nousun, ja sen kokonaisarvo lukittui 300 %. Cardano on valmis kehitykseen, innovatiiviseen infrastruktuurin rakentamiseen ja moniketjuisten ratkaisujen luomiseen yhteisön tukemana. Hankkeen maine turvallisuuden etusijalla toimivana verkkona, jolla on ydinperiaatteet, näyttää erottavan sen muista. Koska kerros-2-ketjujen uskotaan olevan nousussa, Cardanon dAppit voivat tarjota ratkaisuja niille”, kryptovaluuttapörssin WazirX:n varapuheenjohtaja Rajagopal Menon totesi.

Samankaltaiset artikkelit