Miner token todistaa 87 prosentin arvon laskua – Digital Transformation News

Miner is a token minted using the experimental ERC-X standard

Miner, kokeellisella ERC-X-standardilla lyöty token, kokee yli 99 prosentin pudotuksen ennen kuin havaitsee tappioita. Cointelegraphin mukaan Miner-tunnuksen arvo oli 11,41 dollaria, mikä on 87 % laskua julkaisun aikana.

Lähteet paljastivat 14. helmikuuta 2024 10 miljoonan dollarin myynnin, joka tapahtui sen älykkään sopimuksen häiriön vuoksi. Tämän odotetaan antaneen käyttäjien kaksinkertaistaa rahakkeitaan siirtämällä Miner-tokeneita itselleen. Lisäksi ”Tämä ongelma korjataan. Sopimus tarkastetaan ennen uudelleensijoittamista. Säästetty likviditeetti (~130 ETH) vastaa tällä hetkellä ASTX LP:tä (Liquidity Provider) ja sitä käytetään LP-tarkoituksiin uudelleensijoittamiseen”, kehittäjät mainitsevat.

”On sääli, että sopimuksessa on matalan tason porsaanreikiä. Voit tuplata saldosi siirtämällä rahaa itsellesi… on niin monia standardeja, jotka on toteutettu ilman viittausta, innovaatioiden kustannukset ovat hieman korkeat, eivätkä tappiot ole pienet”, Cointelegraph selitti.

Uskotaan, että monia uusia Ethereum-tunnusstandardeja on otettu käyttöön viime vuosina. Asiantuntijat ovat kuitenkin varoittaneet uusien standardien kokeellisuudesta ja Ethereum-säätiön itsensä hyväksynnän puutteesta, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit