Osakemarkkinat vaihtelevat vaihtelevien tulosten ja maailmanlaajuisten vihjeiden keskellä; Pankkisektorin katseet indeksien leikkaavan tappioita – CaFE Invest News

Markets prediction this week

Kirjailija: Ajit Mishra

Osakemarkkinoilla siitä tuli epävakaa viikko, sillä se seurasi vaihtelevia voittoja ja vaimeita globaaleja vihjeitä. Vaikean alun jälkeen terävä leikkaus keskellä suistui vauhdista, mutta joustavuus valittujen raskaansarjan sarjassa viimeisissä istunnoissa leikkasi tappioita. Lopulta molemmat vertailuindeksit, Nifty ja Sensex, menettivät kumpikin yli prosentin sulkeutuen 21 571,80:n ja 71 423,65:n tasolle.

Toimialarintamalla pankki-, kiinteistö- ja rahoitusala kärsi pahasti, kun taas energia ja IT onnistuivat lopettamaan tappiollisen. Mielenkiintoista on, että laajemmat indeksit menestyivät vielä viikon ajan, mutta markkinoiden leveyden heikkeneminen osoitti valikoivaa osallistumista.

Tuleva viikko on lyhennetty lomaviikkoina ja odotamme volatiliteetin pysyvän korkealla vallitsevasta tulossesongista ja tammikuun johdannaissopimusten suunnitellun kuukausittaisen päättymisen vuoksi.

Globaalilla rintamalla merkit ovat ristiriitaisia, mutta Yhdysvaltain markkinoiden vahvuus tarjoaisi edelleen tukea. Kuukauden kestäneen konsolidointivaiheen päätyttyä katselemme 39 000:ta Dow Jones Industrial Averagessa (DJIA), ja tuki on siirtynyt 37 300-37 700 vyöhykkeelle.

Odotamme Niftyn pysyvän vaihteluvälillä sidottuna negatiivisella puolella, kunnes näemme parannuksia pankkipaketissa. Korkeammalla puolella 21 850-22 000 olisi vaikea ylittää, kun taas 21 000-21 200 vyöhyke toimii tyynynä siltä varalta, että lasku jatkuu.

Samaan aikaan osallistujien tulisi säilyttää osakekohtainen lähestymistapa ja keskittyä muihin sektoreihin kuin pankkitoimintaan pitkissä kaupoissa. Sijoittajat voivat valita valikoivasti myös midcap- ja smallcap-avaruudesta ja olla varovaisia ​​osakkeissa, jotka ovat todistamassa liiallista vauhtia.

Samankaltaiset artikkelit