MF-alan parhaiten varjeltu salaisuus: Sijoita ETF:ään ilman Demat- tai tilinvälitysvaivoja – Money News

The Financial Express logo

Mirae Asset Mutual Fund on ilmoittanut Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF Fund of Fund -rahaston käynnistämisestä. Tämä on avoin rahastorahasto, joka sijoittaa Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF:n osuuksiin.

Tämä on arvokas tilaisuus sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF:ään ilman välitys- tai Demat-tiliä, varainhoitoyrityksen mukaan.

Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF Fund of Fund NFO päivämäärät

Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF Fund of Fundin NFO avautuu 8. heinäkuuta ja sulkeutuu 22. heinäkuuta 2024. Järjestelmä avataan uudelleen jatkuvaa myyntiä ja takaisinostoa varten 29. heinäkuuta 2024 alkaen.

Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF:n rahastonhoitajien rahasto

Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF Fund of Fund -rahastoa hallinnoivat Ekta Gala ja Vishal Singh. Minimisijoituksen tulee olla 5 000 Rs ja sen jälkeen Re 1:n kerrannainen. Systematic Investment Plan (SIP) voidaan perustaa investoimalla 500 rupiaa ja sen jälkeen Re 1 -kerroin.

Siddharth Srivastava, Head-ETF Products, Mirae Asset Investment Managers (Intia), sanoi: ”Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF Fund of Fund on strateginen lisäys olemassa olevaan tuotevalikoimaamme, joka pyrkii tarjoamaan arvokkaan mahdollisuuden sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa Mirae Asset Nifty200 Alpha 30 ETF:ään ilman välitys- tai Demat-tiliä.”

Salkkua tarkastellaan neljännesvuosittain, ja se on osoittanut dynaamista kiertoa toimialojen sekä suurten ja keskisuurten osakkeiden välillä ottamalla huomioon uusimmat markkinatrendit, hän kertoi.

Tämä tuote on suunniteltu vangitsemaan alfa- ja momentumstrategia. Alfa on yksinkertaisesti ”pysyvyys” eli se, joka pyrkii hyötymään markkinoiden uusimmista trendeistä. Kun osakkeet valitaan ja punnitaan puhtaasti ”Alfa-pisteytyksen” perusteella, indeksi pysyy puolueettomana suuria tai keskisuuria yhtiöitä kohtaan ja pyrkii vangitsemaan alfa- ja momentumstrategian todellisella tavalla.

Tämä indeksi pyrkii tuottamaan tuottoa vangitsemalla viimeisimmät markkinatrendit, ja siksi se on historiallisesti osoittanut korkeampaa salkun vaihtuvuutta saadakseen suotuisat segmentit ja osakkeet. Sijoittajien tulee kuitenkin olla tietoisia tähän indeksiin liittyvistä korkeammista nostoista ja lisääntyneestä volatiliteetista ja harkita sitä pitkän aikavälin sijoitusnäkökulmasta. Sijoittajat voivat harkita tätä tuotetta, jos he pyrkivät hyödyntämään vauhtia ja alfastrategiaa arvioituaan riskiprofiilinsa.

Samankaltaiset artikkelit