Manglam Group lanseeraa Signature Eliten Jaipurissa, jonka myynti on 200 ruplia vuoteen 2024 mennessä

Data-driven decision-making is a hallmark of modern retail

Manglam Group ilmoitti torstaina Manglam Signature Eliten käynnistämisestä. Tämä arvostetulla Narayan Singh Circlellä Jaipurissa, Rajasthanissa sijaitsevassa, saumattomat yhteydet kaikkiin kaupungin teihin ja tärkeimpiin tiloihin, tämä vähittäiskauppa- ja kaupallinen projekti tarjoaa tiloja korkealuokkaisille yritysten toimistoille ja esittelytiloihin.

Se on 150 miljoonan rupian projekti, jossa on 168 asuntoa, joiden pinta-ala on 310 000 neliömetriä, ja siinä on 3 kerrosta vähittäiskaupalle ja 10 kerrosta yritysten toimistoille. Hanke sisältää kolme kellaripysäköintitasoa, uima-altaan ja täysin varustetun kuntosalin tässä eksklusiivisessa tilassa työskenteleville ammattilaisille. Siinä on myös 100 % varmuuskopiointi, concierge-nurkkaus, kuitu kotiin -tekniikka, klubitalo ja mobiilitehostin.

Aurinkoenergialla, veden keruulla ja jätevedenpuhdistamolla toimivan luonnon- ja LED-valaistuksen yhdistelmällä on kestäviä arvoja, joista on hyötyä pitkällä aikavälillä. Hankkeen avoimet viheralueet lisäävät ripauksen rauhallisuutta ja luovat harmonisen sekoituksen liike-elämää ja luontoa. Kattoravintola, josta on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin, tarjoaa ihanteelliset puitteet yrityskokouksille, asiakastapaamisille tai satunnaisille tapaamisille.

”Edellisen kaupallisen hankkeemme, Signature Towerin, mahtavan menestyksen jälkeen olemme innoissamme voidessamme esitellä Manglam Signature Eliten. Tämä projekti tarjoaa maailmanluokan ostokokemuksen huippumodernien vähittäiskauppojen ja nykyaikaisten yritystoimistojen kanssa huippuluokan mukavuuksilla. Oikeassa tasapainossa ostosten, kuntoilun, kestävyyden ja tuottavuuden välillä Manglam Signature Elite merkitsee horjumatonta sitoutumistamme tarjota parasta laatua ja kokemusta kohdeyleisöllemme”, sanoi Amrita Gupta, Manglam Groupin johtaja ja CREDAI Rajasthan Women’s Wingin perustajajohtaja. .

Manglam Groupin odotetaan myyvän 200 miljoonaa rupiaa vuoteen 2024 mennessä tästä projektista. Kun 75 % projektialueesta on jo varattu, Manglam Signature Elite on saanut merkittävää huomiota yrityksiltä, ​​jotka etsivät korkealuokkaista ja keskeisellä paikalla sijaitsevaa liike- ja liiketilaa. Käytettävissä olevat tilat vaihtelevat 735 neliömetrin aloitusalasta enintään 20 000 neliömetriin, mikä tarjoaa joustavuutta erikokoisille yrityksille.

Manglam Signature Elite on jo allekirjoittanut leasingsopimuksen Tata Groupin johtavan vaatteiden vähittäiskauppaketjun Westside kanssa projektin pohja- ja ensimmäisestä kerroksesta. Hankkeen odotetaan valmistuvan kesäkuuhun 2024 mennessä.

Samankaltaiset artikkelit