RK Swamy IPO 4. maaliskuuta; hintaluokka kiinteä 270-288 rupiaa – IPO-uutiset

ipo

Integroitujen markkinointipalvelujen tarjoajan RK Swamyn ensimmäinen julkinen tarjous (IPO) avataan merkintöjä varten 4. maaliskuuta osakekohtaisen hintarajan ollessa 270–288 rupiaa. Ankkurisijoittajatarjous alkaa 1. maaliskuuta ja tarjous sulkeutuu 6. päivänä. Osake listataan pörssiin 12. maaliskuuta.

Tämän myötä RK Swamy on ensimmäinen integroitu markkinointipalveluryhmä Intiassa, joka käynnistää listautumisannin.

Listautumisannissa on yhdistelmä uusia osakkeita, joiden arvo on 173 miljardia, ja 8,7 miljoonan osakkeen myyntitarjous järjestäjien ja sijoittajien toimesta. Yrityksen markkina-arvo on yhteensä 1 450 miljardia, kun taas liikkeeseenlaskun koko on 423 miljardia ylemmällä alueella. Järjestäjät omistavat 84,44 % RK Swamyn osakkeista, ja loput 15,56 % omistavat myyvät julkiset osakkeenomistajat Evanston Pioneer Fund ja Prem Marketing Ventures. Prem Marketing Ventures lopettaa markkinointipalvelujen tarjoajan ongelman jälkeen.

Viisi vuosikymmentä vanha RK Swamy on Intian suurin enemmistöomisteinen integroitujen markkinointipalvelujen tarjoaja Intiassa, joka tarjoaa luovia, media-, data-analytiikka- ja markkinatutkimuspalveluita. Sen odotetaan käyttävän 54 miljardia uutta emissiotuloa käyttöpääomatarpeisiin.

RK Swamyn konsernijohtaja ja kokoaikainen johtaja Narasimhan Krishnaswamy hahmottelee yhtiön keskeisiä vaatimuksia: ”Yksi listautumisannissa hahmottelemamme selkeä tavoite on jatkaa digitaalisen sisällön kapasiteetin skaalaamista, joten yksi yrityksen tavoitteista. aiheena on digitaalisen video- ja tuotantostudion perustaminen. Toinen on aloite, jonka olemme jo käynnistäneet, nimeltään RK Swamy Center for Study of Indian Markets. Tämä keskus on sitoutunut julkaisemaan tutkimuksia, jotka ovat täysin ainutlaatuisia, rahallistavia ja arvokkaita asiakkaille. Kolmas keskeinen painopiste on syvällinen brändi- ja markkinointikonsultointi, jolle asiakkaiden tarve kasvaa.”

Hän lisäsi, että yritys on luomassa datakauppaa, joka sisältää kolmannen osapuolen kuluttajatietoja. Se työskentelee myös autoalalle keskittyvän markkinointialustan parissa.

Yhtiö aikoo käyttää nettovarat yhtiön ja tytäryhtiöiden Hansa Researchin ja Hansa Customer Equityn IT-infrastruktuurin kehittämiseen, uuden asiakaskokemuskeskuksen ja tietokoneavusteisten puhelinhaastattelukeskusten perustamiseen.

Samankaltaiset artikkelit