NFO: Bajaj Allianz Life Small Cap -laatuindeksirahasto lanseerattiin – Tarkista tiedot

NFO: Bajaj Allianz Life Small Cap Quality Index Fund launched – Check details

Bajaj Allianz Life, yksi johtavista yksityishenkivakuutusyhtiöistä, on käynnistänyt Bajaj Allianz Life Small Cap -laatuindeksirahaston NFO:n, jonka tavoitteena on hyödyntää Small Cap Equitiesin kasvumahdollisuuksia. Rahaston tavoitteena on tarjota sijoittajille pääoman arvonnousua sijoittamalla Nifty Small Cap 250 Quality 50 -indeksiin listattuihin yrityksiin.

Bajaj Allianz Life Small Cap -laatuindeksirahaston NFO-kausi alkaa 1. maaliskuuta ja päättyy 15. maaliskuuta 2024.

Nifty Small Cap 250 Quality 50 -indeksi on osoittanut paremman suorituskyvyn kuin laajemmat markkinaindeksit keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Rahasto keskittyy vain 50 parhaaseen pienyhtiöön laatupisteiden perusteella ottaen huomioon sellaiset tekijät kuin oman pääoman tuotto (ROE), taloudellinen vipuvaikutus (velka/osakesuhde) ja tulos (EPS) kasvu. Tällä lähestymistavalla on mahdollisuus pienentää riskiä puhtaaseen pienyhtiöstrategiaan verrattuna.

Bajaj Allianz Lifen sijoitusjohtaja Sampath Reddy sanoi: ”Bajaj Allianz Life Small Cap Quality Index Fund NFO -rahaston käynnistäminen heijastaa sitoutumistamme tarjota monipuolisia sijoitusratkaisuja, jotka vastaavat sijoittajien muuttuvia tarpeita. Historiallisesti Nifty Small Cap 250 Quality 50 -indeksi on ylittänyt laajemmat markkinaindeksit (mukaan lukien markkinoiden vertailuindeksi Nifty 50 -indeksin) huomattavalla marginaalilla keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Tämä rahasto on suunniteltu sijoittajille, jotka etsivät altistumista dynaamiselle pienyhtiöille samalla kun he priorisoivat laatua ja hallitsevat tehokkaasti riskejä.

”Uskomme, että tämä rahasto tarjoaa sijoittajille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää laadukkaiden pienyhtiöiden houkuttelevaa potentiaalia ja osallistua Intian pitkän aikavälin kasvutarinaan nykyisten portfoliotarjousten lisäksi”, hän lisäsi.

Intian virallinen tilastoviranomainen National Statistics Office (NSO) ennustaa BKT:n vahvaa 7,3 %:n kasvua 24. tilikaudelle, mikä on korkein kasvuarvio suurimmista maailmantalouksista. Intian osakemarkkinat ovat jatkuvasti menestyneet maailmanlaajuisia markkinoita paremmin keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, mikä kuvastaa maan ylivoimaisia ​​kasvunäkymiä.

Tukevien makrotaloudellisten indeksien ansiosta Intialla on hyvät edellytykset säilyttää asemansa houkuttelevana sijoituskohteena tulevina vuosina. Intian jatkaessa kasvupolkuaan Bajaj Allianz Life Small Cap Quality Index Fund NFO tarjoaa sijoittajille houkuttelevan mahdollisuuden osallistua tälle kasvumatkalle. Rahasto keskittyy laadukkaisiin pienikokoisiin osakkeisiin ja hajautettuun salkkuun eri sektoreilla. Sen tavoitteena on tarjota houkuttelevaa tuottoa ja samalla hallita riskejä tehokkaasti.

Pienen pääoman sijoittajien tulee huomioida, että he ovat alttiina korkeammalle markkinavaihtelulle, kun otetaan huomioon pienten yhtiöiden osakkeiden korkea riskiprofiili. Näin ollen Small cap -laatuindeksirahasto sopii hyvin sijoittajille, joilla on korkeampi riskinottohalu ja pitkän aikavälin sijoitushorisontti.

Samankaltaiset artikkelit