Lohia Global kehittää 5 asuntokohdetta, suunnittelee 1000 kr investointia

Lohia Global to develop 5 residential projects, plans Rs 1000 cr investment

Lohia Global, liiketoimintaryhmä, joka on toiminut maailmanlaajuisesti 44 vuoden ajan muun muassa viennin, valmistuksen ja energian aloilla, on ilmoittanut hankkeestaan ​​Intian kiinteistömarkkinoille Lohia Worldspacen kanssa.

Pyush Lohian johdolla Lohia Worldspace pyrkii kehittämään innovatiivisia ja kestäviä asuin- ja liikehankkeita.

”Syvälle juurtuneen kokemuksemme avulla eri toimialoilta olemme valmiita kanavoimaan osaamisemme kiinteistöalalle. Haluamme asettaa uudet mittapuut elintasolle ja yhteisön rakentamiselle Lohia Worldspacen avulla”, sanoi Pyush Lohia, Lohia Worldspacen johtaja.

”Tunnistamme nykyaikaisten ja laadukkaiden asuntojen kasvavan kysynnän Intian kaupunkialueilla ja toisen tason markkinoilla. Haluamme ensin keskittyä projekteihin Tier 2 -kaupungeissa ja sitten laajentaa NCR:ään ja luoda ensiluokkaista asumista”, Lohia lisäsi.

Yhtiö aikoo kehittää seuraavan viiden vuoden aikana 5 asuntoprojektia 30 000 neliömetrin alueella, alkaen luksusasunnoista Moradabadissa, jossa Lohia-konserni toimii.

Lohia Global on investoinut yhteensä 1 000 miljardia rupiaa Moradabadissa, Lucknowissa ja Delhi NCR:ssä asuntoprojektien kehittämiseen vuoteen 2030 mennessä, joten se on sitoutunut vaikuttamaan ja edistämään merkittävästi Intian kehityskertomusta.

Tulevaisuudessa Lohia Global aikoo hyödyntää Intian nousujohteisten kiinteistömarkkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia. Yrityksellä on jo rikas maapankki kiinteistöjen hyödyntämiseksi.

Lohia Global, jonka liikevaihto on tällä hetkellä Rs 1200 cr kaikilla liiketoimintasegmenteillä, odottaa noin 30 %:n kasvua vuotta aiemmasta panostaessaan kiinteistöliiketoimintaan.

Samankaltaiset artikkelit