Emeritus paras; 15 intialaista yritystä maailman parhaiden edtech-listalla – Education News

emertius, edtech, edtech startups, education

Emeritus on varmistanut kärkipaikan TIME-lehden ”World's Top EdTech Companies of 2024” -listalla. Ashwin Dameran ja Chaitanya Kalipatnapun vuonna 2015 perustama Emeritus tarjoaa kursseja maailmanlaajuisista yliopistoista, kuten Cambridgen yliopistosta, Harvard Business Schoolista, Pennsylvanian yliopistosta, MIT Sloanista, Indian School of Businessista, Indian Institutes of Management (IIMs), Indian Institutesista. of Technology (IITs), Länsi-Australian yliopisto, John Hopkins, NTU Singapore, Carnegie Mellon, UC Berkeley Executive Education, INSEAD ja Wharton Executive Education.

Äskettäin Emerituksen menestystarina esiteltiin Harvard Business Schoolin tapaustutkimuksena. Yhtiö oli myös äskettäin uutisissa, koska se ilmoitti haluavansa siirtää pääkonttorinsa Singaporesta Intiaan pörssilistausta varten.

TIME-listalla on 14 muuta intialaista edtech-yritystä. Sijalla 26 on tekoälyllä toimivia lastenrobotteja valmistava Miko ja 54. kilpailukokeisiin valmistautumissovellus Unacademy. Intiassa perustettu yhdysvaltalainen upGrad on sijalla 69, ja sitä seuraa Univariety 82. sijalla (se tarjoaa teknologian tukemia ratkaisuja oppilaitoksille). Sijalla 83 on yliopistojen ja toimialojen kumppanuuteen keskittynyt iNurture Education Solutions ja sijalla 90 kouluja vahvistava Uolo.

Cuemath, matematiikan opetusyritys, on sijalla 100, ja sen jälkeen Wheebox (nykyinen koulutustestauspalveluyritys) 138. sijalla.

Extramarks, joka palvelee K12-opiskelijoita, JEE- ja NEET-pyrkijöitä, on sijalla 167, ja sitä seuraa insinöörikurssisovellus Skill-Lync 171. sijalla.

LEAD School, joka auttaa kouluja muuttamaan, on sijalla 226, ja sitä seuraa MyClassboard (koulunhallintaohjelmistoyritys) 241. sijalla.

Tekniikka/koodauskursseja tarjoava GeeksforGeeks on sijalla 245 ja pelillistämisyritys STEPapp sijalla 250.

Tässä 250 edtech-yrityksen luettelossa 91 on Yhdysvalloista, 25 Kiinasta, 16 Isosta-Britanniasta, kahdeksan Brasiliasta ja Australiasta, seitsemän Espanjasta, kuusi Saksasta, Ranskasta, Kanadasta ja Etelä-Koreasta ja viisi kustakin. Singaporesta ja Japanista.

Kaksi intialaista yritystä löysi paikkansa TIMEn ”World's Top EdTech Rising Stars of 2024” -listalla. Nämä ovat Scaler Academy kärjessä ja Eupheus Learning seitsemännellä sijalla.

Samankaltaiset artikkelit