CoinMarketCap julkaisee LLM-pohjaisen laajennuksen – Digital Transformation News

Climbing interest rates and regulatory pressure have kept the crypto industry in turmoil

CoinMarketCap, kryptotietojen kokoaja, jonka omistaa salauspörssi Binance, on luonut uuden laajennuksen suurkielimalliin (LLM) perustuvalle AI-chatbotille ChatGPT, Cointelegraph totesi.

11. lokakuuta 2023 tehdyn ilmoituksen perusteella käyttäjät voivat käyttää ominaisuutta kirjautumalla sisään ChatGPT Plus -tililleen ja ottamalla laajennuksen käyttöön, jolloin he voivat kysyä LLM:ltä useita kryptoon liittyviä kysymyksiä. Laajennuksen käytöstä ei peritä ylimääräistä maksua lukuun ottamatta 20 dollarin kuukausittaista ChatGPT Plus -tilausmaksua.

”ChatGPT-peruspohjaa on rajoitetusti käytetty kryptoharrastajille, koska data on enimmäkseen rajoitettu syyskuuhun 2021 asti. ChatGPT:n äskettäin laajennetuilla verkkoselausominaisuuksilla on myös rajoituksia reaaliaikaisen kryptotietojen palvelemisessa”, Cointelegraph selitti.

Lähteet paljastivat, että ChatGPT:n tuottamat kehotteet ovat peräisin CoinMarketCapista, ja niissä on reaaliaikaista tietoa, kuten listautuminen, noussut ja häviäjät, uusimmat blockchain-tilastot jne. Työkalun odotetaan olevan yhteensopiva sekä pöytätietokoneiden että mobiililaitteiden kanssa, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit