CoinDCX rahoittaa sijoittajia omaisuuden siirtoihin – Digital Transformation News

CoinsPaid is a crypto payment gateway

Virallisen tiedotteen mukaan CoinDCX, rahanpesun selvittelykeskukseen rekisteröity Intian pörssi, ilmoitti rahoittavansa miljoonan dollarin Treasury Fund -rahastoa helpottaakseen varojen siirtoa sijoittajille ei-FIU-yhteensopivista offshore-pörsseistä. Miljoonan dollarin Treasury Fund -rahastoa odotetaan käytettävän tarjoamaan 1 %:n bonus kaikille kryptotalletuksille, jotka on tehty 9. tammikuuta 2024 ja 17. tammikuuta 2024 välisenä aikana.

Lähteet paljastivat, että vuoden 2023 lopulla FIU IND ryhtyi päättäväisiin toimiin vaatimalla elektroniikka- ja tietotekniikkaministeriötä estämään yhdeksän laittomasti toimivan offshore-yksikön URL-osoitteet. Nämä tahot eivät noudattaneet Intian rahanpesun estämistä koskevan lain (PML) määräyksiä.

”Ymmärrämme, että sijoittajien on kiireesti siirrettävä omaisuuttaan rahanpesun selvittelykeskuksen mukaisista offshore-pörsseistä. 1 miljoonan dollarin Treasury Fund on askel tähän suuntaan”, CoinDCX:n kasvu- ja strategiajohtaja Minal Thukral selitti.

Lisäksi offshore-pörssien käyttäjät ovat tutkineet turvallisempia ja yhteensopivia vaihtoehtoja, minkä seurauksena CoinDCX on todistanut vaikuttavan 2000 %:n kryptotalletusten nousun 28.12.2023 lähtien.

Samankaltaiset artikkelit