Miksi välittäjät ovat nousevia ITC:tä? Selvitä, mikä ajaa osakekurssia – Market News

ITC Share price today ITC share

ITC kiinnittää sijoittajien huomion, kun suuret pankkiiriliikkeet ilmaisevat nousevia tunteita vetoamalla pakottaviin syihin ostaa yhtiö. Viimeisimpien raporttien mukaan Elara Securities, BNP Paribas ja Kotak ovat kaikki panostaneet ITC:hen tarjoten näkemyksiä sen kasvustrategioista ja viimeaikaisista uusista liiketoimintasegmenteistä.

Elara Securities suosittelee kertymistä 516 INR:n tavoitehinnalla:

Elara Securities ehdottaa ITC:n osakkeiden keräämistä ja ennustetaan 14 prosentin nousua tavoitehinnalla 516 INR. Välitysyhtiö korostaa ITC:n savukeliiketoimintaa avaintekijänä, sillä tulot ovat kasvaneet merkittävästi 2,5-kertaisesti ja alimmillaan 3,2-kertaiset. linja viimeisen vuosikymmenen aikana.

ITC:n kolminkertainen kasvukehys, joka korostaa ydinliiketoiminnan vahvistamista, uusia hankkeita ja potentiaalisten kasvumahdollisuuksien kartoittamista, on lisännyt sijoitetun pääoman tuottoa (ROCE) 21,7 prosenttiin vuonna 23 14,3 prosentista vuonna 13.

BNP Paribas säilyttää ostoluokituksen, jonka tavoite on 515 Rs:

BNP Paribas ylläpitää ”BUY”-suositusta ITC:lle ja asettaa tavoitehinnaksi 515 Rs osakkeelta. Raportissa korostetaan ITC:n muiden kuin savukkeiden FMCG-liiketoiminnan laajentamista, sillä sen osuus kokonaistuloista on nyt 27 %, kun se vuonna 2013 oli 17 %. Keskittyen muihin FMCG-liiketoimintoihin, mukaan lukien elintarvikkeet, juomat ja kasvipohjaiset tuotteet, ITC pyrkii edelleen parantamaan käyttökateprosenttiaan parantamalla tuotevalikoimaa, lisäämällä palkkioita, mittakaavaetuja ja kustannusten optimointia.

Kotak Securities raportoi, että ITC:n tulo meijeriliiketoimintaan voi johtaa kasvuun:

Kotak raportoi ITC:n strategisesta siirtymisestä meijeriliiketoimintaan Jharkhandissa ja esittelee erilaisia ​​tuotteita Aashirvaad Svasti -brändillään. Tuotevalikoimaan kuuluvat maito, rahka, paneer, lassi ja ’mishti doi’ (sweet curd). Tämä laajennus on linjassa ITC:n laajemman strategian kanssa monipuolistaa sen tuotevalikoimaa ja hyödyntää uusia kuluttajasegmenttejä.

Nämä välitysyhtiöiden myönteiset näkymät osoittavat kasvavaa luottamusta ITC:n kykyyn hyödyntää ei-savukkeiden FMCG-sektorin valtavaa potentiaalia. Sijoittajat ottavat huomioon yhtiön strategiset aloitteet, mukaan lukien tunkeutuminen uusille markkinoille, brändimuunnoksen korostaminen ja pääsy meijerisektorille.

Kun ITC jatkaa jalansijansa vahvistamista FMCG-maailmassa, markkina-analyytikot odottavat, että sen ei-savukkeisiin kuuluvan FMCG-liiketoiminnan osuus kasvaa jatkuvasti tulevina vuosina.

Samankaltaiset artikkelit