Intian sääpäivitys: IMD antaa sadevaroituksen Delhiin, Gujaratiin, Rajasthaniin ja NÄIHIN osavaltioihin – Tarkista täydellinen ennuste – Intia-uutiset

weather update, weather forecast, imd weather prediction, imd weather update, imd weather condition, delhi temperature,

Intian meteorologinen laitos (IMD) on ennustanut yksittäisiä rankkasateita, joihin liittyy ukkosmyrskyjä ja rakeita, mukaan lukien Gujarat, Kaakkois Rajasthan, Lounais Madhya Pradesh, Pohjois Konkan, Tamil Nadu, Pohjois Madhya Maharashtra, Marathwada ja Vidarbha. Samaan aikaan raekuuroja on todennäköistä myös yksittäisissä paikoissa Uttarakhandin yllä maanantaina.

Sykloninen verenkierto

Eteläisen Andamaanienmeren lähellä vallitsevan syklonisen kiertoliikkeen vuoksi matalapaineisen alueen odotetaan muodostuvan viereiseen Bengalin lahden kaakkoisosaan tiistaina. Sitten se todennäköisesti siirtyy lännestä luoteeseen ja voimistuu Lounais-Bengalinlahden lamaan noin 29. marraskuuta.

Katsaus sääolosuhteisiin muutamassa osavaltiossa: –

  • Delhi pysyy tänään puolipilvisenä ja paikoin sadetta tai tihkusadetta. Ylin ja alin lämpötila olisi noin 22 ja 12 astetta. Sunnuntaina maksimi ja alin lämpötila asettuivat 28,7 ja 10,6 celsiusasteeseen.
  • Kolkatassa on tänään pääosin selkeää taivasta, ylin ja alin lämpötila todennäköisesti noin 29 ja 20 celsiusastetta. Kuiva sää on todennäköisimmin yli Sikkimin ja kaikilla Himalajan eteläpuolisen Länsi-Bengalin alueilla.
  • Jammun ja Kashmirin liittoalue kokee tänään kuivaa säätä. Srinagarin korkein ja alin lämpötila olisi noin 13 ja 1 celsiusastetta.
  • Osavaltion pääkaupunki Shimla kokee ukkosmyrskyjä ja sateita maanantaina. Ylin ja alin lämpötila olisi noin 15 ja 9 astetta. Kuiva sää vallitsee alemmilla kukkuloilla ja keskirinteillä on todennäköistä sadetta. Yläjuoksulla sataa kevyesti ja paikoin sataa lumisadetta.
  • Kevyttä tai kohtalaista sadetta monin paikoin rannikon Tamil Nadun, Puducherryn ja Karaikal-alueen yläpuolella ja yhdessä tai kahdessa paikassa Tamilnadun sisäosien yläpuolella, ukkosta ja salamoita yhdessä tai kahdessa paikassa saattaa esiintyä.

Samankaltaiset artikkelit