Markkinoiden volatiliteetti lisääntyy, kun MF:ille annetaan enemmän tietoja; Näppärä syöksy yli 2 %:n, mikä pitäisi olla strategiasi nyt? – CaFE Invest News

Key levels to watch on Markets as volatility gains

Kirjailija: Rahul Shah

Markkinat vetäytyivät hetken kuluttua ja volatiliteetti on jälleen etupenkillä. Osakkeiden vertailuindeksin lasku yli 2 % ja sulkeutui alle 22100:n tason, mikä on suurin lasku sitten 29. lokakuuta päättyneen viikon, mikä johtuu markkinoiden laaja-alaisesta myynnistä. Laajemmilla markkinoilla tapahtui kuitenkin verilöyly markkinoiden sääntelyviranomaisen SEBI:n ja AMFI:n jälkeen.

Sijoitusrahastoalaa edustava elin on ohjannut rahastotaloja antamaan lisäselvityksiä pienille ja keskisuurille rahastoille tästä kuusta alkaen. Sijoitusrahastojen hoitajien lisätietoparametreja ovat arvostus, volatiliteetti, sijoittajien keskittyminen ja stressitestit. Tämän seurauksena Nifty-mid-cap ja small cap -indeksi laski kumpikin 5 %. Näppärä pudotus 470 pistettä tai 2,1 % ja päättyy 22023:ssa edellisen viikon sulkemispäivään verrattuna.

Muita tekijöitä, kuten odotettua kuumempi Yhdysvaltain inflaatiotiedot, Yhdysvaltain 10 vuoden joukkovelkakirjalainojen tuoton nousu 4,28 %:iin, viivästyskoron laskun odotukset ja öljyn hinnan nousu neljään kuukauteen yli 85 dollariin barrelilta, mikä heikentää markkinoiden tunnelmaa. Odotettua korkeammat Yhdysvaltain helmikuun inflaatiotiedot 3,2 % (odotus 3,1 %) ja PPI-tiedot 0,6 % (odotus 0,3 %) sarja kuumat inflaatiolukemat muuttivat odotuksia siitä, milloin Federal Reserve laskee korkoja.

Ensi viikon markkinanäkymät

Ensi viikko tulee olemaan tärkeä kotimarkkinoiden lisäksi myös globaaleilla markkinoilla. Yhdysvaltain keskuspankin korkopäätös julkistetaan 20. maaliskuuta sekä Kiinan, Britannian ja Japanin korkopäätökset ensi viikolla. Intia, Yhdysvallat, Eurooppa, Japani ja Kiina julkaisevat todennäköisesti ensi viikolla valmistuksen PMI-tiedot, mikä viittaa talouden kasvunäkymiin. Yhdysvaltain keskuspankin odotetaan pitävän koron ennallaan 5,50 %:ssa, mutta Yhdysvaltain keskuspankin kommentit ovat tärkeitä markkinatunnelman kannalta.

Odotettua korkeampi US CPI ja PPI tiedot helmikuun aikana ovat suuri huolenaihe siitä, ettäYhdysvaltain Fed viivyttää koronleikkausta . Raportin mukaan , että50-60 % sijoittajat toivovat Yhdysvaltain keskuspankin alentavan korkoa vuoden puolivälissä , kun taas aiemmin olivat 80 % odotukset vuoden puolivälissä Fed . Tämän seurauksena Yhdysvaltain dollariindeksi ja 10 vuoden joukkovelkakirjalainojen tuotto nousivat 1 kuukauden korkeimmilleen 103,5:een ja 4,30 prosenttiin.

Tällä viikolla useimmat suuret indeksit, kuten Nifty energy, mid-cap, small cap, infra, PSU Bank, kiinteistö- ja metalliindeksit laskivat 5–9 % sen jälkeen, kun markkinasäätelijä SEBI ja AMF ovat kehottaneet rahastotaloja antamaan lisätietoa pienille ja keskisuurten yhtiöiden rahastot tästä kuusta.

Sijoitusrahastojen hoitajien lisätietoparametreja ovat arvostus, volatiliteetti, sijoittajien keskittyminen ja stressitestit. Vahvat kotimaan taloustiedot, vaikuttavat neljännesvuosittaiset tulokset, vakaa inflaatio ja viennin nopein kasvu 20 kuukauteen ovat myönteisiä markkinoita pitkällä aikavälillä.

Tärkeimmät alat on keskityttävä

Pienten ja keskisuurten yhtiöiden osakkeet, jotka keskittyvät enemmän kotimarkkinoille, laskivat jyrkästi tällä viikolla. Näiden sijoitusrahastojen stressitestien tulokset ovat ratkaisevan tärkeitä, koska ne paljastavat, kuinka hyvin nämä rahastot pystyvät hallitsemaan äkillisiä lunastuspaineita. Sijoittajat keskittyvät korkealaatuisiin suurten ja keskisuurten yhtiöiden osakkeisiin, joissa on käypä arvo, eikä riskialttiimpiin pieniin yhtiöihin, joiden arvostus on korkea.

Tekninen näkymä

Nifty – Nifty muodosti pienen runkoisen Bearish-kynttilän ja Inside Barin päivittäisessä mittakaavassa ja Bearish-kynttilän viikoittain, mikä pyyhki pois viimeisten kolmen viikon voitot. Nyt sen on säilytettävä yli 22 000 vyöhykettä, jotta pomppiminen kohti 22 222 vyöhykettä ja sitten 22 350 vyöhykettä, kun taas tuet on sijoitettu 21 850 ja 21 750 vyöhykkeisiin.

Viikon varasto

HCL Tech : Osta CMP : 1647 Tavoite : 1760 SL : 1620 Kesto : 2-3 päivää • HCL Tech on antanut laskevan kanavan katkeamisen päiväkaaviossa ja onnistunut sulkeutumaan yli saman. Ostaminen näkyy IT Spacessa, mikä saattaa tukea meneillään olevaa nousua. • Se on muodostanut vahvan nousevan kynttilän päivittäisessä mittakaavassa ja tuet siirtyvät vähitellen korkeammalle. Momentum-indikaattori Relative Strength Index (RSI) on antanut nousupisteen, jonka yli otan hinnat korkeammalle.

Samankaltaiset artikkelit