”Ei toivoa, parempi kuolla vankilassa”: Jet Airwaysin perustaja Naresh Goyal hajosi oikeudessa – India News

'No hope, better to die in jail': Jet Airways founder Naresh Goyal breaks down in court

Jet Airwaysin perustaja Naresh Goyal, jota syytettiin 538 miljoonan ruplan petoksesta Canara Bankissa lauantaina, kertoi erikoistuomioistuimelle ”kädet ristissä”, että hän oli ”mennyt kaiken toivon elämästä” ja olisi ”parempi, jos hän kuolee vankilassa” kuin elää nykyisessä tilassaan.

Perustaja, joka muuttui kyynelsilmäksi, väitti, että hänellä on ikävä vaimoaan Anitaa erittäin pahasti, ja sanoi, että tämä on edennyt syöpään oikeudenkäyntitietojen mukaan, PTI raportoi.

Enforcement Directorate (ED) pidätti Goyalin 1. syyskuuta viime vuonna epäillyn pankkipetoksen yhteydessä. Hän on tällä hetkellä pidätettynä Arthur Roadin vankilassa.

Goyal oli siirtänyt takuita koskevan hakemuksen erikoistuomari MG Desphanden käsiteltäväksi. Hänet tuotiin oikeuteen lauantaina, ja oikeudenkäynnin aikana Goyal pyysi muutaman minuutin henkilökohtaista kuulemista, jonka tuomari myönsi.

Jet Airwaysin lainanantajat kyseenalaistavat Jalan-Kalrockin rahoituslähteen

Tuomioistuimen ”roznaman” (päivittäisten kuulemisten pöytäkirjan) mukaan Goyal kädet ristissä ja ”koko kehossaan jatkuva vapina” väitti, että ”hänen terveytensä on erittäin huono ja epävarma”.

Liikemies kertoi, että hänen vaimonsa on vuoteessa ja myös heidän ainoa tyttärensä voi huonosti. Vankilan henkilökunnalla on rajoituksensa hänen auttamisessa, Naresh Goyal sanoi.

”Kuulin häntä kärsivällisesti ja myös tarkkailin häntä, kun hän teki lausuntoja sellaisenaan. Huomasin, että hänen koko kehonsa vapisi. Hän tarvitsee apua jopa seisomaan, tuomari huomautti.

Goyal osoitti polviaan ja sanoi, että ne olivat turvonneita ja kipeitä, eikä hän pystynyt taittamaan jalkojaan.

ED pidätti Jet Airwaysin perustajan Naresh Goyalin pankkipetostapauksessa

Jet Airwaysin perustaja huomautti tuomioistuimelle, että hänellä on voimakasta kipua virtsatessa ja joskus verta kulkeutuu virtsan läpi, johon liittyy kestämätöntä kipua. Suurimman osan ajasta hän ei ole voinut saada apua, hän sanoi, PTI raportoi.

Liikemies kertoi tuomarille, että hänestä oli tullut erittäin heikko, eikä ollut mitään syytä lähettää häntä JJ-sairaalaan. Matka muiden vankien kanssa vankilan henkilökunnan ja saattajaseurueen mukavuuden mukaan Arthur Roadin vankilasta sairaalaan on ”erittäin hankala, hektinen ja ikävä, jota hän ei voi sietää ja ylläpitää”.

Lisäksi potilaita on aina pitkä jono, eikä hän pääse ajoissa lääkäriin, ja aina kun lääkäri tutkii hänet, jatkoseuranta ei ole mahdollista, Goyal sanoi ja lisäsi, että tämä ”vaikuttaa erittäin pahasti hänen terveyteensä”.

Hän sanoi, että hänen vaimonsa Anita on pitkälle edennyt syöpä ja hoidossa. Hänestä ei ole ketään huolehtimassa, sillä hänen ainoa tyttärensä kärsii myös terveysongelmista, kertoi Goyal kyyneleet silmissään.

Enforcement Directorate takavarikoi omaisuutta 538 miljoonan ruplan arvosta Jet Airways -tapauksessa

Hän pyysi tuomioistuinta olemaan lähettämättä häntä JJ-sairaalaan ja sen sijaan ”sallimaan hänen kuolla itse vankilassa”.

Hän ilmoitti täyttävänsä 75 vuotta, eikä hänellä ole toivoa tulevaisuudesta. On ”parempi, jos hän kuolee vankilassa, hänen kohtalonsa pelastaisi hänet”, hän sanoi.

Goyal ilmoitti myös, että hänen terveytensä ei salli hänen osallistua oikeudenkäyntiin henkilökohtaisesti. Tällä kertaa Goyal sanoi, että hän vaati, että hänet tuodaan oikeuteen, jotta hän voisi esittää kaiken henkilökohtaisesti. Hän sanoi, ettei hän enää vaadi fyysistä ulkonäköä.

”Olen pannut merkille kaiken, mitä hän on toimittanut, ja myös vakuuttanut syytetylle, että häntä ei jätetä avuttomaksi ja hänen henkisestä ja fyysisestä terveydestään huolehditaan asianmukaisesti”, tuomari sanoi kuultuaan Goyalia.

Tuomioistuin määräsi hänen asianajajiaan ryhtymään asianmukaisiin toimenpiteisiin hänen terveytensä suhteen.

Viime kuussa jättämässään takuissa Goyal viittasi useisiin lääketieteellisiin vaivoihin, kuten sydänsairauksiin, eturauhas- ja ortopedisiin ongelmiin, ja väitti, että oli perusteltua syytä uskoa, että ”hän ei ole syyllinen”.

ED on jättänyt vastauksen hänen takuita koskevaan vetoomukseensa, ja asiaa käsitellään edelleen 16. tammikuuta.

Rahanpesun estämistä koskevan lain (PMLA) mukainen ED:n tapaus juontaa juurensa Keskitutkintaviraston (CBI) FIR:stä Jet Airwaysia, Goyalia, hänen vaimoaan Anitaa ja eräitä nyt lakkautetun yksityisen lentoyhtiön entisiä johtajia vastaan. väitetty 538 miljoonan ruplan petos valtion ylläpitämässä Canara Bankissa.

FIR rekisteröitiin pankin valitukseen, jossa väitetään, että se oli määrännyt Jet Airways (India) Limitedille luottoja ja lainoja 848,86 miljoonan Rs:n arvosta, joista 538,62 miljoonaa oli maksamatta.

Samankaltaiset artikkelit