Adedeji Owonibi kehottaa Nigerian hallitusta ottamaan käyttöön kryptosäännökset – Digital Transformation News

This trader's journey with Bonk and Retik personifies a turning point in crypto's evolution

Adedeji Owonibi, yksi nigerialaisen blockchain-tiedustelun tarjoajan A&D Forensicsin perustajista, mainitsi, että Nigerian hallituksen olisi säänneltävä kryptovaluuttatoimintaa hillitäkseen talousrikoksia, erityisesti rahanpesua, Cointelegraph totesi.

Owonibin uskotaan mainitseneen 9. helmikuuta 2024 Blockchain- ja Digital Forensic -yrityksen järjestämässä kryptovaluuttojen noudattamisen asiantuntijoille suunnatussa koulutuksessa. Hän huomautti, että Nigerian krypto-avaruuden säännösten puute sallii useiden käytäntöjen jäämisen valvomatta, lisäsi Cointelegraph.

”Nigerian pitäisi täysin säännellä kryptovaluuttatoimintaa maassa ja laatia sitä koskevat lait, koska jos lakia ei ole, ei ole rikosta”, Owonibi selitti.

Lisäksi Owonibi korosti Nigerian rahoituslaitosten tarvetta. Tämän uskotaan käyttävän vaatimustenmukaisuusasiantuntijoiden palveluita. Se voi varmistaa, että kaikki niiden vaihdon kautta kulkevat rahat eivät ole varoja, joita käytetään rikolliseen toimintaan, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit