Asiantuntijat sanovat – Digital Transformation News – Bitcoinin hintatason lasku

It’s believed that Bitcoin's short history has seen several dizzying rallies

Bloombergin mukaan Bitcoin julkaisi pahimman sarjansa noin kuukauteen, kun fanfaari hiipuu uusista Yhdysvaltain pörssirahastoista suurimmalle digitaaliselle omaisuudelle.

Token laski peräti 1,9 % ennen kuin osan laskusta oli 42 239 dollaria Singaporessa maanantaina klo 9.00. Se on laskenut neljänä peräkkäisenä päivänä, mikä on huonoin tällainen juoksu sitten joulukuun puolivälin. Pienemmillä kryptokolikoilla oli vaikeuksia saada paljon pitoa, kun Ether, BNB ja Solana saavuttivat vaihtelevia tuloksia.

Lähes tusinan ETF:n erä, mukaan lukien sijoitustitaanit BlackRock Inc. ja Fidelity Investments, aloitti kaupankäynnin tammikuun 11. päivänä. Bitcoin nousi hetkeksi kahden vuoden huipulle yli 49 000 dollarin julkaisun jälkeen, mutta alkoi sitten vetäytyä Bloombergin näkemyksen mukaan. .

Lisäksi ”Uusiin rahastoihin tulee todennäköisesti edelleen voimakkaita tuloja ensi viikon aikana, kun sivussa olevaa rahaa ohjataan sisään ja markkinointikoneet käynnistyvät. Tämä voitaisiin kompensoida lyhyellä aikavälillä suuremmalla ulosvirtauksella, koska spekulatiiviset positiot puretaan”, Crypto Is Macro Now -uutiskirjeen kirjoittaja Noelle Acheson totesi.

Samankaltaiset artikkelit