RBI hyväksyy Sanjeev Nautiyalin nimittämisen Ujjivan Small Finance Bankin toimitusjohtajaksi – Banking & Finance News

rbi, sanjeev nautiyal, ujjivan Small Finance Bank, industry

Intian keskuspankki (RBI) on hyväksynyt Sanjeev Nautiyalin nimityksen Ujjivan Small Finance Bankin toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi kolmeksi vuodeksi 1. heinäkuuta alkaen.

Hän siirtyy pankin palvelukseen paljon ennen kuin hän siirtyy toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi, ja hänet nimitetään toistaiseksi toimitusjohtajaksi.

Nautiyalin nimittäminen toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi edellyttää osakkeenomistajien hyväksyntää pankin seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä, pieni rahoituspankki sanoi vaihtoilmoituksessa. Nautiyal siirtyy pankin toimitusjohtajalta ja toimitusjohtajalta Ittira Davisilta.

”Olen iloinen, että RBI on hyväksynyt Nautiyalin nimityksen. Hän on strateginen vähittäispankkiiri, jolla on monipuolinen kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä markkinoista”, Banavar Anantharamaiah Prabhakar, Ujjivan Small Finance Bankin puheenjohtaja, sanoi.

”Hänen pankkialan asiantuntemuksensa vahvojen instituutioiden luomisessa ja ylläpitämisessä asiakkaiden kanssa eturintamassa tekee hänestä luonnollisen valinnan johtaa Ujjivania tulevaisuuteen”, hän lisäsi.

Nautiyalilla on yli kolmen vuosikymmenen laaja strategisen alan asiantuntemus vähittäiskaupan, pienten ja keskisuurten yritysten, taloudellisen osallisuuden, toiminnan, henkilöstöresurssien, kansainvälisen pankkitoiminnan ja treasuryn aloilla.

Hän toimi aiemmin merkittävissä tehtävissä State Bank of Indian varatoimitusjohtajana (Financial Inclusion & Micro Markets) sekä SBI Life Insurancen toimitusjohtajana ja toimitusjohtajana.

Hän toimii tällä hetkellä Life Insurance Corporation of India (LIC) riippumattomana johtajana ja toimii neuvonantajana useissa organisaatioissa.

Samankaltaiset artikkelit