JNK India näkee loistavan debyytin, listat 50 %:lla; Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää – Market News

JNK India listing today

JNk Intian osakkeet noteerattiin hintaan 621 rupiaa kappaleelta, mikä on lähes 50 % ylikurssi 415 rupian emissiohintaan verrattuna. Listautumisanti avattiin 23. huhtikuuta ja suljettiin 25. huhtikuuta kerätäkseen 649,47 rupioita uuden liikkeeseenlaskun ja tarjouksen yhdistelmällä. Myytävänä. Se piti liikkeeseenlaskun listautumishintakaistan välillä 395–415 rupiaa osakekohtaisesti.

JNK India tarjosi 7,6 miljoonaa yhtiön osaketta uusilla liikkeillä ja 8,4 miljoonaa osaketta myyntitarjouksella.

Osakkeet jaettiin 26. huhtikuuta. Yksityissijoittajan oli tehtävä tarjous vähintään 36 osakkeesta, yhteensä 14 940 rupiaa.

Tietoja yrityksestä JNK India suunnittelee, valmistaa, toimittaa, asentaa ja ottaa käyttöön prosessilämmitteisiä lämmittimiä, reformaattoreita ja krakkausuuneja. Yrityksen asiakaskirjassa on nimiä, kuten Indian Oil Corporation, Tata Projects, Rashtirya Chemicals & Fertilisers jne. Se ei ainoastaan ​​tarjoa palvelujaan Maharashtrassa, Keralassa ja muissa Intian osavaltioissa, vaan myös globaaleilla markkinoilla, kuten Nigeriassa ja Meksikossa.

IIFL Securities ja ICICI Securities olivat JNK Intian liikkeeseenlaskujen johtajia. Link Intime India toimi ongelman rekisteröijänä.

Samankaltaiset artikkelit