Onko spot-Bitcoin-ETF:ien jälkeen Ethereumin ETF-hyväksyntä seuraava jonossa? – Digital Transformation News

The spot BTC ETF authorisation is understood to have set the tone for spot Ethereum ETF approval

Mitä tulee kryptovaluuttoihin, näyttää siltä, ​​että pörssirahastojen (ETF) surina on vasta alkamassa. Äskettäin US Securities and Exchange Commission (SEC) hyväksyi 11 spot Bitcoin (BTC) ETF-sovellusta, minkä seurauksena kryptovaluutta ylitti 47 000 dollarin tason. Huolimatta BTC:n epävakaudesta, tämän askeleen uskotaan vahvistaneen kryptovaluutan sisällyttämistä perinteisiin rahoitusjärjestelmiin. Mitä näille markkinoille on siis luvassa seuraavaksi? Ymmärrettyjen tietojen mukaan Ethereum-lohkoketju on noussut todennäköiseksi ehdokkaaksi spot-ETF-hyväksyntään. ”Mielestäni Ethereumin ETF:t ovat sijoitusrahastoja, joilla käydään kauppaa pörssissä ja jotka seuraavat Ethereumin, markkina-arvoltaan toiseksi suurimman kryptovaluutan, hintaa. Nämä ETF:t voivat antaa sijoittajille mahdollisuuden altistua Ethereumin hintaliikkeille ilman, että he omistavat itse kryptovaluuttaa. Ethereumin ETF-rahastoihin sijoittaminen voi tarjota tavan saada altistuminen Ethereumille, mikä voi ohittaa kryptovaluuttojen omistamisen monimutkaisuuden”, Sumit Ghosh, Chingari, Web3.0-suoratoistosovelluksen perustaja ja toimitusjohtaja, kertoi FE TransformX:lle.

Maallikon termein Ethereum ETF viittaa rahainstrumenttiin, joka auttaa valvomaan Ethereumin hintamuutoksia ja mahdollistaa sen kaupankäynnin perinteisissä pörssissä. Markkinatutkimus ehdottaa, että Ethereumin ETF-pohjaiset sijoitukset tulisi ottaa huomioon sellaisilla tekijöillä kuin hajautus, joka mahdollistaa salkun laajentamisen, likviditeetti, joka mahdollistaa osakekaupan pörssissä, yksinkertaisuus, joka estää Ethereumia tarvitsemasta. , saavutettavuus, joka sallii Ethereum-tapahtumat vakiintuneiden välitystilien avulla, ja säännökset, jotka pitävät Ethereum-pohjaiset tapahtumat tavanomaisten rahamarkkinoiden valvonnassa. Tiedotusvälineiden mukaan Ethereumin ETF-hyväksyntä voisi olla tulossa jo toukokuussa 2024. Vaikka monikansallisen rahoitusyhtiön JPMorgan Chase & Co:n analyytikot ovat ennustaneet 50 %:n todennäköisyydellä Ethereumin ETF:n hyväksynnän tapahtuvan vuonna 2024, Matt Kunke, tutkimusanalyytikko, kryptomarkkinoiden osaamisalusta GSR, antoi 75 % mahdollisuuden virallisen blogikirjoituksen kautta. Markkinaasiantuntijoiden mukaan pääasiallinen syy siihen, miksi SEC ei vielä ole valtuuttanut spot-Ethereum ETF -rahastoja, on se, että lohkoketjua ei ole vieläkään luokiteltu arvopaperiksi tai hyödykkeeksi, mikä voi johtaa lainsäädännöllisiin haittoihin.

”Uskon, että Ethereumin ETF-hyväksyntä jäljittelee Ethereumin suorituskykyä tarjoamalla pääsyn Etherin (ETH) arvoon, mutta ilman krypton omistamiseen liittyviä vaikeuksia. Saavutettavuuden ohella sijoitussalkkujen hajautus on yksi eduista. Ethereum voisi olla perinteisten sijoittajien tavoitettavissa, mikä lisäisi ETH:n käyttöönottoa, mikä lisäisi ETH-markkinoiden likviditeettiä. Sillä on vähemmän mahdollisuuksia saada hyväksyntää, koska SEC ei ole antanut selvyyttä siitä, onko ETH arvopaperi vai ei”, Roshan Aslam, BTC:n palkkioalustan GoSatsin perustaja ja toimitusjohtaja, korosti.

Huolimatta ristiriitaisista reaktioista Ethereumin ETF:n hyväksymisaikajanalla, markkinaraportit ovat osoittaneet, että Ethereumin alkuperäinen kryptovaluutta ETH hyötyy siitä suurelta osin. Monikansallisen pankin Standard Charteredin julkaiseman raportin näkemykset ovat osoittaneet, että ETH voi nostaa arvoaan noin 70 % vallitsevasta hinnastaan ​​ja saavuttaa 4 000 dollarin hintatason toukokuuhun mennessä. Riippuen siitä, kuinka spot-BTC ETF -hyväksyntä nosti ETH:n hintaa yhdeksällä prosentilla 20 kuukauden huipulle 24 tunnin sisällä, kauppiaiden odotetaan odottavan spot-Ethereumin ETF-hyväksyntää ETH-arvon lisäämiseksi. Standard Chartered on myös antanut ennusteen, että ETH:n ei tarvitsisi kestää sitä myyntimäärää, jonka BTC kesti ETF:n valtuutuksen jälkeen. Esimerkiksi nykyinen Grayscale Ethereum Trust muodostaa pienemmän osan eetterin kokonaismarkkina-arvosta verrattuna Grayscale Bitcoin Trustin (GBTC) ylläpitämään BTC-määrään. Raporttien mukaan alustat, jotka ovat hakeneet spot Ethereum ETF -rahastoja, ovat Hashdex, Ark Invest, Grayscale, BlackRock, VanEck, Invesco-Galaxy ja Fidelity. Kaiken kaikkiaan spot-BTC ETF -valtuutuksen uskotaan asettavan sävyn spot-Ethereumin ETF-hyväksynnälle vuoden 2024 toisella ja kolmannella neljänneksellä. 6. helmikuuta 2024 (13.26 Intian normaaliaikaa) Ethereumin arvo oli lähes 2 350 dollaria tasolla, ja sen kokonaismarkkina-arvo on lähes 300 miljardia dollaria, kertoo CoinMarketCap, kryptohintaseurantasivusto.

”Ethereumin ETF-rahastojen tulevaisuus näyttää riippuvan sääntelyn kehityksestä ja markkinoiden kysynnästä. Jos ne hyväksytään ja lanseerataan vuonna 2024, niillä voi olla rooli Ethereumin ja kryptovaluuttojen valtavirtaistamisessa sijoitusomaisuuksina. On kuitenkin olemassa myös riskejä ja epävarmuustekijöitä, mukaan lukien sääntelyesteet ja markkinoiden epävakaus, jotka voivat vaikuttaa niiden menestykseen. Kaiken kaikkiaan Ethereumin ETF:illä on potentiaalia muokata kryptomaailmaa tarjoamalla saavutettavia ja säänneltyjä sijoitusmahdollisuuksia laajemmalle sijoittajajoukolle”, kryptovaluuttapörssin Unocoinin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Sathvik Vishwanath totesi.

Samankaltaiset artikkelit