Riot Platforms ja TBC voittivat Yhdysvaltain energiaviranomaisia ​​koskevan oikeudenkäynnin – Digital Transformation News

The given evidence informed the court on the likelihood of Riot Platforms and TBC to win the lawsuit

Riot Platforms, Bitcoin (BTC) kaivosyhtiö ja Texas Blockchain Council (TBC) ovat saaneet yhdysvaltalaisen piirituomarin Cointelegraphin mukaan hyödyllisen tuomion monien Yhdysvaltain energiaviranomaisten vastaisen kanteen vuoksi.

Cointelegraphin mukaan TBC ja Riot Platforms väittivät, että Office of Management and Budget (OMB), Yhdysvaltain energiaministeriö, Energy Information Administration (EIA) yhdessä asianomaisten viranomaistensa kanssa, etsivät kryptovaluuttojen louhintaa invasiivista tiedonkeruuta varten. Ymmärrettyjen tietojen mukaan 23. helmikuuta tehdyssä hakemuksessa Yhdysvaltain Texasin läntisen piirin piirioikeudessa mainittiin Riot Platformsin ja TBC:n suostutteleminen tuomarin väliaikaiseen kieltomääräämiseen (TRO) pysyvien vahinkojen mahdollisuuksista keräämistä vastaan.

Cointelegraphin tietojen perusteella tuomioistuin antoi TRO-tuomion estääkseen YVA:n suorittamasta kryptokaivostyöntekijöitä vastaamasta tutkimukseen liittyviin kysymyksiin sekä rajoittamalla YVA:ta tutkimuksesta jo saatujen tietojen jakamisesta. ”Oikeustuomioistuin toteaa, että kantajat ovat osoittaneet vahvistetulla valituksella ja todisteilla, että seurauksena on välitön ja korjaamaton vahinko, menetys tai vahinko, jos TRO:ta ei myönnetä”, TRO mainitsi. Uskotaan, että Riot Platforms ja TBO huomauttivat, että todennäköisiä vahinkoja ovat peruuttamattomat tutkimuksen noudattamisesta aiheutuvat kulut, syytteeseenpanomahdollisuudet noudattamatta jättämisestä ja pyydettyjen omistusoikeudellisten tietojen paljastaminen.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että vaikka ei ollut erimielisyyttä tutkimuksen suorittaneiden kaivostyöläisten suhteen, ilman korvausta, EIA ennusti puolen tunnin valmistumisajan, jonka tuomioistuin piti ”äärimmäisen epätarkana”. Kerrotaan, että annetut todisteet kertoivat tuomioistuimelle Riot Platformsin ja TBC:n todennäköisyydestä voittaa oikeusjuttu. ”(Kantajat) osoittavat myös, että he todennäköisesti menestyvät asiallisesti. Kyselyä ehdotettiin ja se hyväksyttiin PRA:n kiireellisen säännöksen nojalla”, hakemuksessa korostettiin.

Samankaltaiset artikkelit