Kryptopohjaiset yritykset ylittävät Q2-ennusteet varmistaakseen voiton

It’s believed that the companies are moving away from crypto winter

Monet kryptopohjaiset julkiset yritykset ovat julkistaneet neljännesvuosittaiset tulosraporttinsa. Raporteissa todettiin, että yritykset hyötyivät kryptoarvojen noususta ja laskevista tunteista, kuten Cointelegraph totesi.

Cointelegraphin mukaan Bitcoin-pohjainen MicroStrategy-yhtiö teki voittoja yli Bitcoinin hinnan nousun toisella neljänneksellä. Tietojen mukaan MicroStrategy on yksi suurimmista Bitcoin-yritysten omistajista Yhdysvalloissa, ja sillä oli 152 800 BTC:tä 31. heinäkuuta 2023. 1. elokuuta 2023 tehdyn tulosraportin mukaan MicroStrategyn nettotulot olivat 22,2 miljoonaa dollaria, kun taas yrityksen liikevaihto oli 22,2 miljoonan dollarin arvoinen. pysyi 120,4 miljoonassa dollarissa.

Cointelegraphin tietojen perusteella Bitcoin-maksuyhtiö Block kirjasi 34 prosentin vuosikasvun Bitcoin-tuloissa. 3. elokuuta 2023 julkaistussa tulosraportissa mainittiin, että Blockilla oli 2,4 miljardin dollarin arvoinen Bitcoin-myynti ja 44 miljoonan dollarin bruttovoitto. Blockin uskotaan nostavan 25,6 % toisen vuosineljänneksen liikevaihdossa.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että Coinbase, kryptopörssi, turvasi 663 miljoonan dollarin nettotulot 3. elokuuta 2023 julkaistun neljännesvuosittaisen tulosraportin oivallusten perusteella. Lähteet viittaavat siihen, että Coinbase sai toisella vuosineljänneksellä 335,4 miljoonan dollarin nettotulot tilauksista ja palveluista, mikä johti siihen, että sen ei-kaupankäyntitulot ylittivät sen kaupankäyntitulot.

Samankaltaiset artikkelit