Fireblocks ostaa australialaisen blockchain-startup-yrityksen BlockFoldin

Founded in 2021, BlockFold specialises in tokenisation and smart-contract

Sequoia Capitalin ja Coatue Managementin tukema kryptoyritys Fireblocks Inc. on ostanut BlockFoldin, melbournessa toimivan startup-yrityksen, joka auttaa rahoituslaitoksia rakentamaan lohkoketjupohjaisia ​​järjestelmiä, asiasta tietävät ihmiset kertoivat. Fireblocks maksoi noin 10 miljoonaa dollaria BlockFoldista, sanoi yksi henkilöistä, jotka pyysivät olemaan tunnistamatta, koska sopimusta ei ole ilmoitettu julkisesti. Molempien yhtiöiden edustajat kieltäytyivät kommentoimasta.

Vaikka Fireblocks tekee jo yhteistyötä suurten rahoituslaitosten, kuten Bank of New York Mellon Corp.:n, BNP Paribas SA:n ja Tel Avivin pörssin, kanssa, se on tarjonnut heille pääasiassa säilytysteknologiaan liittyviä palveluja. BlockFoldin ostaminen tarjoaa sille nopean tavan laajentaa tarjontaansa tällaisille asiakkaille, henkilö sanoi. New Yorkissa toimiva Fireblocks on yksi krypton parhaiten rahoitetuista startupeista, sillä se on kerännyt tähän mennessä noin 1,2 miljardia dollaria. Yhdysvalloissa ja Israelissa noin 650 henkilöä työllistävän yrityksen arvoksi arvioitiin 8 miljardia dollaria viimeisimmällä rahoituskierroksella tammikuussa 2022.

Kauppa syntyi, kun suuret Wall Street -yritykset lisäävät ponnistelujaan laskea liikkeeseen ja käydä kauppaa perinteisiä rahoitusvaroja, kuten joukkovelkakirjoja ja pääomasijoituksia lohkoketjuverkostojen kautta, pyrkien yksinkertaistamaan prosesseja ja leikkaamaan kustannuksia. Citigroup Inc:n analyytikot sanoivat maaliskuussa, että jopa 5 biljoonan dollarin arvosta perinteistä rahoitusomaisuutta voidaan tokenisoida vuoteen 2030 mennessä. Tämä suuntaus kiihdyttää kryptoyritysten keskittymistä. Toukokuussa Ripple Labs Inc. sopi ostavansa sveitsiläisen krypto-säilyttäjä Metacon 250 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2021 perustettu BlockFold on erikoistunut tokenisointiin ja älykkäiden sopimusten kehittämiseen asiakkaiden, kuten suurten rahoituslaitosten, kanssa. Fireblocks ja BlockFold ovat jo työskennelleet yhdessä projekteissa, mukaan lukien National Australia Bankin äskettäinen rajat ylittävä stablecoin-siirto.

Samankaltaiset artikkelit