Haluatko olla Amitabh Bachchanin naapuri? Tässä on tilaisuutesi ostaa 3000 neliömetrin kiinteistö lähellä Jalsaa

Haluatko olla Amitabh Bachchanin naapuri?  Tässä on tilaisuutesi ostaa 3000 neliömetrin kiinteistö lähellä Jalsaa

Asuminen Bollywood-supertähti Amitabh Bachchanin naapurissa voisi olla todellisuutta kiinnostuneille. Mutta sen mukana tulee kova hintalappu.

Mumbain tyylikkäällä Juhun alueella Bachchanin kuuluisan asuinpaikan Jalsan lähellä sijaitseva bungalow huutokaupataan pian. Deutsche Bank on sitonut lähtöhinnan 25 miljoonaa. Moneycontrol raportoi, että huutokauppa, jossa on sekä sisä- että ulkotilaa, yhteensä yli 3 000 neliöjalkaa, järjestetään 27. maaliskuuta.

Tämä myynti kuuluu vuoden 2002 SARFAESI-lain (Securitization and Reconstruction of Financial Assets and Enforcement of Security Interest Act) soveltamisalaan. Pankki pyysi aiemmin lainaajia ja yhteislainaajia Seven Star Satellite Pvt Ltd:tä ja muita maksamaan maksunsa. 12,89 miljoonaa euroa.

Koska he eivät pystyneet maksamaan, pankki otti kiinteistön haltuunsa ja päätti huutokaupata sen. Pankki vaatii 2,50 miljardia Earnest Money Deposit (EMD) -talletusta kiinnostuneilta ostajilta.

Asunnon ostamisen riskit pankkihuutokaupassa

Usein oletetaan, että pankkien huutokaupoissa myymillä kiinteistöillä ei ole juridisia ongelmia. Ilmoituksessa kuitenkin sanotaan yleensä, että pankki uskoo, että kiinteistössä ei ole ongelmia. Se ei kuitenkaan ota vastuuta piilotetuista oikeudellisista ongelmista tai muiden myöhemmin esittämistä vaatimuksista.

Kiinteistöjä huutokaupattaessa käytetään laillisia termejä, kuten ”sellaisena missä on” ja ”mitä tahansa on”. Nämä tarkoittavat, että omaisuus myydään sen nykyisten fyysisten ja oikeudellisten ehtojen mukaisesti, mukaan lukien mahdolliset rasitteet.

Kun omaisuus on myyty huutokaupassa, tulevat ongelmat ovat ostajan ongelma. Asiantuntijoiden mukaan ostajat saavat joskus tietää, että kiinteistöllä on oikeudellisia kiistoja tai että pankin huutokauppaa vastaan ​​on annettu oikeuden määräys. Lisäksi pankeilla saattaa olla omaisuutta vain paperilla, ei todellisuudessa. Eli edellinen omistaja saattaa vielä asua siellä.

Ennen huutokauppaan osallistumista on tarkistettava kaikki yksityiskohdat huolellisesti. Pankit ilmoittavat ennakkoon verkkohuutokaupoista ja jakavat tietoja kiinteistöistä. Sinun ei pitäisi luottaa vain pankin sanaan. Jos joku muu sanoo omistavansa uuden kiinteistösi, pankki ei todennäköisesti auta sinua.

Julkaistu: 13. maaliskuuta 2024, 07.51 IST

Samankaltaiset artikkelit