Air India-Vistara fuusio: Ovatko Club Vistaran CV-pisteesi voimassa sopimuksen päätyttyä? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Air India-Vistara merger: Will your Club Vistara CV points remain valid after closing of merger? Here's all you need to know

Oletko Club Vistaran kanta-asiakasohjelman jäsen ja mietit mitä tapahtuu CV-pisteillesi Vistaran ja Air Indian yhdistämisen jälkeen.

Vistara on Singapore Airlinesin ja Tata Groupin yhteisyritys, joka omistaa myös Air Indian.

Päivityksessä käyttäjilleen Club Vistara ilmoitti, että sen ”kanta-asiakas” -ohjelma yhdistetään Air Indian ”Flying Returns” -ohjelmaan.

Se myös ilmoitti käyttäjille, että Club Vistara -ohjelma jatkuu, kunnes fuusio on saatettu päätökseen. Vistaran ja Air Indian fuusiosopimus odottaa tiettyjä viranomaishyväksyntöjä, ja sen odotetaan valmistuvan tämän vuoden loppuun mennessä.

”Integraatioprosessi Air Indian ja Vistaran välillä on käynnissä, ja odotamme joitain viranomaishyväksyntöjä. Pyrkiessämme yhdistämään suurempaa lentoyhtiötä, Club Vistara yhdistyy myös Air Indian Flying Returnsin kanssa. Club Vistara -ohjelma jatkuu, kunnes integraatio on valmis. Kun integrointiprosessi on valmis, Club Vistara -tilisi siirretään Air Indian Flying Returns -palveluun”, Club Vistara sanoi käyttäjille antamassaan viestinnässä.

Vistarasta tulee pian osa Tata Groupin suurempaa lentoyhtiötä, Air Indiaa – ja näin saat käyttöösi laajemman laivaston ja laajemman maailmanlaajuisen verkoston.

”Tasosi tilasi määritetään molempien ohjelmien kumulatiivisten pisteiden perusteella. Pystyt säilyttämään vähintään nykyisen Club Vistara -tasosi tai pääset ylempään, jos täytät kumulatiivisten pisteiden perusteella. Jatkossa Flying Returns -säännöt ovat voimassa, päivityksen mukaan.

Siirtymäpäivänä CV-pistesaldo ja tililläsi olevat Tier-pisteet siirretään Flying Returns -ohjelmaan suhteessa 1:1. Pisteet ovat voimassa vähintään vuoden siirtymispäivästä, vaikka ne vanhenisivat aikaisemmin.

Kaikki tulevat varaukset siirretään, ja sinä ja ehdokkaasi saat päivitetyt lentotiedot siirron jälkeen.

Kaikki muutokset olemassa oleviin varauksiin tehdään Flying Returnsin sääntöjen mukaisesti, siirron jälkeen.

”Kaikki voimassa olevat käyttämättömät One-Class Upgrade -setelit ja ilmaislentolippusetelit siirretään Flying Returnsille nykyisellä voimassaoloajalla. Käyttöä säätelevät soveltuvat ohjelmasäännöt”, Club Vistara sanoi. Se lisäsi, että Club Vistaran yhteistuotemerkkikortteja koskevat päivitykset jaetaan lähiviikkoina.

”Valtuutetut edustajat arvioivat jäsenyyteen liittyvät henkilötietosi osana integraatioprosessia ja säilyttävät korkeimman luottamuksellisuuden tason koko prosessin ajan.”

Samankaltaiset artikkelit