Traaginen hukkumistapaus Venäjällä vaati neljän intialaisen opiskelijan hengen

Efforts are underway to repatriate the bodies back to India

Sydäntäsärkevässä tapahtumassa neljä intialaista opiskelijaa, jotka opiskelivat Jaroslav-the-Wise Novgorodin osavaltion yliopistossa Veliky Novgorodissa, Venäjällä, hukkuivat traagisesti Volhov-jokeen. Tapaukseen osallistui viisi opiskelijaa Jalgaonin alueelta Maharashtrasta. Yksi opiskelijoista selvisi hengissä ja on parhaillaan lääketieteellisessä hoidossa, mikä tuo hieman helpotusta tragedian keskellä.

Ulkoministeriön (MEA) antaman virallisen lausunnon mukaan Intian Pietarin konsulaatti on aktiivisesti mukana pitäen yhteyttä sekä yliopistoon että paikallisiin viranomaisiin tarvittavan avun antamiseksi. Paikalliset pelastuslaitokset ovat toistaiseksi löytäneet joesta kaksi ruumista. Kahta jäljellä olevaa kadonnutta opiskelijaa etsitään parhaillaan, ja asianomaisten perheiden toivotaan sulkevan. Konsulaatti on ilmaissut syvän osanottonsa kuolleiden opiskelijoiden omaisille ja korostanut heidän sitoutumistaan ​​tukeen tänä vaikeana aikana.

Ruumiit pyritään palauttamaan takaisin Intiaan. Konsulaatti koordinoi Jalgaonin paikallisviranomaisten ja piirihallinnon kanssa varmistaakseen, että perheet saavat oikea-aikaisia ​​päivityksiä ja tukea. Tämä koordinointi on ratkaisevan tärkeää perheiden logistiikan ja tunnekuormituksen hallinnassa. Tapaus vaikuttaa syvästi Jalgaonin yhteisöön ja Venäjän opiskelijakuntaan, mikä korostaa jatkuvan yhteistyön ja kaikkien osapuolten avun tarvetta.

Tragedia on saanut vaatimuksen lisäämään turvallisuusprotokollia ja tietoisuusohjelmia tällaisten tapausten estämiseksi tulevaisuudessa. Konsulaatin jatkuvat pyrkimykset tukea kärsineiden perheitä ja varmistaa kuolevaisten jäänteiden turvallinen paluu heijastavat heidän sitoutumistaan ​​intialaisten opiskelijoiden hyvinvointiin ulkomailla.

Samankaltaiset artikkelit