Magicbricks eyes viisinkertainen kasvu asuntolainasegmentissä

Magicbricks eyes 5X growth in home loan segment

17 vuotta kestäneen matkansa aikana vakiinnuttanut asemansa johtavana täyden pinon kiinteistöpalveluiden tarjoajana, Magicbricks on nyt asettanut tavoitteensa asuntolaina-segmentin laajentamiseen. Yhtiö on valmis tekemään yhteistyötä useiden rahoituslaitosten kanssa ja digitalisoimaan koko asuntolainaprosessin tavoitteenaan luoda yksi maan suurimmista asuntoluottokanavakumppaniverkostoista.

Heidän kunnianhimoinen tavoitteensa? Saavuttaa 5X kasvu seuraavan 1-2 vuoden aikana.

Sudhir Pai, Magicbricksin toimitusjohtaja, kertoo heidän suunnitelmistaan: ”Tunnistamme asiakkaan matkalla erilaisia ​​vaatimuksia, kuten luotettavan asiantuntijaneuvon, oikeudellisen asiantuntemuksen ja helpon asuntolainan saatavuuden, ja vuonna 2019 aloitimme strategisen matkan monipuolistaaksemme. palvelutarjontamme. Vuosi 2020 oli vedenjakaja, kun pandemia kiihdytti digitalisaatiota ja asiakkaat suosivat yhä enemmän napin painalluksella saatavilla olevien palveluiden mukavuutta. Tässä nopeasti kehittyvässä maisemassa kiinteistöt eivät olleet poikkeus, ja digitalisoinnin vauhti sai yhä enemmän vetovoimaa.

Magicbricks väittää olevansa nyt yhden luukun kohde kiinteistömatkan kaikilla osa-alueilla, sillä se sisältää laajan valikoiman asuntolainoja, asiantuntijaneuvontapalveluita, sisustussuunnittelua, muutto- ja pakkausratkaisuja sekä vastu-neuvontaa.

Magicbricks pysyy edelleen kehityksen kärjessä hyödyntämällä teknologiaa asiakkaiden käyttäytymisen ymmärtämiseen ja huomioimiseen tarjoamalla erittäin yksilöllisiä ratkaisuja. Yksi huomionarvoinen innovaatio on Tunne vuokralainen -ominaisuus, joka helpottaa saumatonta viestintää vuokranantajan ja mahdollisten vuokralaisten välillä integroitujen chat-ikkunoiden kautta. Tämä ominaisuus johti huomattavaan 37 %:n lyhenemiseen vuokrausprosessiin tarvittavassa ajassa. Sen menestys sai Magicbricksin laajentamaan tämän ominaisuuden kiinteistön ostajiin ja myyjiin, ei vain vuokraamiseen.

Vuonna 2023 yhtiö julkisti ”Project Market Scanner” (PMS) -työkalun, joka perustuu kehittyneisiin algoritmeihin ja data-analytiikkaan. PMS personoi ja automatisoi kiinteistöjen hakutuloksia reaaliajassa ja yhdistää potentiaaliset ostajat tehokkaasti heidän mieltymyksiinsä vastaaviin kiinteistöihin. Tämä edistysaskel on lisännyt johdon ja näyttökerran suhdetta vaikuttavalla 82 %:lla ja laajentanut alustan kattavuutta 65 %.

Pai korostaa Poptechin merkitystä alan muotoilussa ja sanoo: ”Proptech on teknologisen kehityksen kärjessä, joka edelleen muokkaa alaa ja hyödyttää sidosryhmiä tulevina vuosina. Työkalujen, kuten virtuaalitodellisuuden kiinteistökierrosten, videoarvostelujen ja 3D-upotusten avulla potentiaaliset ostajat ja vuokraajat voivat tutustua kiinteistöihin etänä. Tekoäly (AI) on toinen pelin muuttaja. Se mahdollistaa koneoppimisalgoritmeilla toimivan markkina-analyysin, joka voi ennustaa trendejä, arvioida kiinteistöjen arvoja ja ehdottaa optimaalisia sijoitusstrategioita. Big datan ja analytiikkatyökalujen avulla kiinteistöalan ammattilaiset voivat hinnoitella kiinteistöjä tarkasti, ennustaa markkinatrendejä ja räätälöidä markkinointistrategioita. Teknologisen kehityksen mukauttaminen auttaa avaamaan mahdollisuuksia uusille markkinoille, tekemään tietoisia päätöksiä reaaliajassa ja vähentämään riskejä ja epävarmuustekijöitä markkinoilla.

Asuntolainoilla on keskeinen rooli arvonlukittajina asuinkiinteistösijoituksissa. Näillä lainoilla rahoitetaan huikeat 80 % asuinkiinteistöistä, mikä korostaa niiden merkitystä asunnon ja kiinteistön hankinnan helpottamisessa. Tämän tiedostaen Magicbricks on suunnitellut kasvun laajentamista tällä sektorilla.

Pai paljastaa: ”Olemme jo tehneet yhteistyötä yli 50 rahoituslaitoksen, kuten yksityisten ja julkisten pankkien ja NBFC:n kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja valita heille paras asuntolaina. Seuraavien 1-2 vuoden aikana pyrimme kasvattamaan nostettuja lainojamme 5-kertaiseksi asunnon ostotunnelman ollessa vahva ja odotamme kysynnän jatkuvan kasvussa, erityisesti tulevan suotuisan juhlakauden myötä. Pyrimme myös luomaan yhden maan suurimmista asuntoluottojen kanavakumppaniverkostoista olemalla mukana CA:iden, rakentajien ja välittäjien kanssa. Ja koko asuntolainaprosessin digitalisointi kaikille sidosryhmille, mikä paitsi lyhennä läpimenoaikaa dramaattisesti, myös lisää avoimuutta kaikille osapuolille.”

Samankaltaiset artikkelit