Delhi-NCR:n luksusasuntomarkkinat kukoistavat – tässä miksi

Luxury housing market in Delhi-NCR is booming – Here's why

Talouskasvun, nopean kaupungistumisen, lisääntyneiden yksittäisten tulojen ja kasvavan kiinnostuksen ylellistä elämäntapaa vetämänä Intian luksusasunto on tällä hetkellä nousussa. Ostajat vaativat nyt suurempia tiloja, joissa on modernit mukavuudet ja upea arkkitehtoninen pohjaratkaisu huolellisella suunnittelulla elämyksellisen asumisen varmistamiseksi. Ja kasvavan kysynnän keskellä Delhi-NCR hallitsi luksusasuntojen Q1 lanseerauksia.

Delhi-NCR:n alueesta on tullut luksusasumisen kohde, joka ulottuu rönsyilevistä huviloista upeisiin kattohuoneistoihin, jotka sijaitsevat vehreyden keskellä. Sen kiinteistömarkkinat tarjoavat joukon premium-projekteja, jotka vastaavat tarkasti vaativien kiinteistönostajien vaatimuksia. Viime aikoina luksuskiinteistöjen myynnin ennennäkemätön nousu heijastaa alueen kasvavaa vaurautta.

Kommentoi samaa Ashish Sharma, AVP Operations, Brahma Group, sanoi: ”Delhi-NCR:n luksuskiinteistömarkkinat kukoistavat, mikä heijastaa korkealaatuisten asuntojen vahvaa kysyntää. Tätä kysyntää ohjaavat käytettävissä olevien tulojen kasvu, halu korkealuokkaisiin asuintiloihin ja alueen taloudellinen joustavuus. Cushmanin ja Wakefieldin mukaan 61 prosenttia uusista projekteista on korkeatasoisia, mikä kuvastaa vahvaa kysyntää. Delhi-NCR johti luksusasuntojen huomattavaa nousua vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä, ja myynti ylitti muita segmenttejä. Luksussegmentin myynti on ylittänyt huomattavasti muiden asuntokategorioiden myynnin, mikä on merkki ostajien mieltymysten siirtymisestä kohti eksklusiivisuutta ja luksusta. Kehittäjät vastaavat lukuisilla korkealaatuisilla projekteilla, jotka korostavat eloisia ja dynaamisia markkinoita, jotka ovat valmiita jatkuvalle kasvulle.

Maaliskuun vuosineljännes 2024 on merkki luksuskiinteistöalan jatkuvasta noususta. Cushmanin ja Wakefieldin julkaiseman raportin mukaan Delhi-NCR on nousussa Intian suurimpien kaupunkien joukossa tarjotakseen luksusasuntoja, joiden hinnat ovat 15 000 Rs per neliöjalka, mikä vastaa 61 prosenttia kaikista uusista asuntoprojekteista. Tämä puomi viestittää, että tilavammasta ja ylellisemmästä asumisesta on tullut kasvava trendi. Muutokset elämäntapojen mieltymyksissä, parantuneet taloudelliset olosuhteet, ansaintakyvyn kasvu, varakkaiden henkilöiden huimat määrät ja huippuluokan mukavuuksien saatavuus ovat lisänneet luksusasuntojen kysyntää.

”Delhi-NCR:n huippuluokan kiinteistömarkkinat ovat todistamassa huomattavaa nousua luksuskiinteistöjen kasvavan kysynnän vetämänä. Tämä trendi kuvastaa siirtymistä kohti runsaita ja räätälöityjä elinympäristöjä, jotka palvelevat vaativia ostajia maailmanlaajuisesti. Kehittäjät keskittyvät strategisesti tarjoamaan itsenäisiä asuintiloja, jotka kattavat modernin elämän kaikki osa-alueet yhdistettynä hienoimpiin mukavuuksiin. Luksuskiinteistöt kehittyvät pidemmälle kuin pelkkä fyysinen tuotetoimitus, ottamalla huomioon ”Design Thinking” -periaatteet tarjotakseen hienosti muotoillun palvelukokemuksen. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan ​​täytä varakkaiden ostajien odotuksia, vaan myös asettaa uudet standardit korkeatasoiselle asumiselle. Delhi-NCR:n luksuskiinteistömarkkinoiden dynaamisuus ja kasvu korostaa sen vetovoimaa niille, jotka etsivät eksklusiivisia ja hienostuneita elämäntapoja”, sanoi Ashish Agarwal, johtaja, AU Real Estate.

Ylellisten asuntojen kasvava kysyntä on vahvistanut markkinoiden tunteita ja saanut kehittäjät suunnittelemaan strategisesti korkealuokkaisten hankkeiden kuratointia asunnonostajien valintojen mukaan. Arkkitehdit työntävät rajoja ja suunnittelevat ikonisia rakenteita, jotka määrittelevät horisontteja uudelleen. Futuristiset julkisivut, kestävät materiaalit sekä sisä- ja ulkotilojen integrointi ovat ominaisia ​​näille arkkitehtonisille ihmeille. Uima-altaat, jotka näyttävät sulautuvan horisonttiin, huippumodernit kuntosalit ja eksklusiiviset klubitalot ovat de rigueur. Asukkaat voivat rentoutua kylpylämäisissä wellness-keskuksissa tai järjestää ylellisiä juhlia tyylikkäissä juhlasaleissa. Aidatut yhteisöt, joissa on ympärivuorokautinen turvahenkilöstö, älykkäät valvontajärjestelmät ja biometrinen kulunvalvonta takaavat asukkaiden turvallisuuden ja mielenrauhan.

Tohtori Renu Singh, Aarize Groupin myynti- ja markkinointijohtaja, sanoi: ”Kun Delhi-NCR:n huippuluokan asuntomarkkinat jatkavat nousuaan, raportti korostaa huikeaa menestystä luksuskiinteistöalalla. Ensiluokkaisten kiinteistöjen kysynnän kasvun myötä alue on esimerkki ylellisyydestä ja hienostuneisuudesta. Tämä nouseva trendi heijastaa vaativien ostajien kehittyviä toiveita ja osoittaa myös Delhi-NCR:n joustavuutta ja houkuttelevuutta luksusasumisen ensisijaisena kohteena. Tulevaisuus lupaa vieläkin merkittävämpää eksklusiivisuuden ja hienostuneisuuden maisemaa, mikä edistää vahvaa kasvua ja investointimahdollisuuksia laajemmalla kiinteistöalalla. Vankumaton omistautumisemme varmistaa, että pysymme näiden dynaamisten markkinoiden eturintamassa tarjoten jatkuvasti vertaansa vailla olevaa arvoa ja tyytyväisyyttä asiakkaillemme.”

Gurugram, Noida ja muut alueen tärkeimmät kaupunginosat houkuttelevat ihmisiä korkealuokkaisiin asuntoihin strategisen sijaintinsa, erinomaisen infrastruktuurinsa ja kaupallisten keskusten, oppilaitosten ja virkistysmahdollisuuksien läheisyyden vuoksi. Delhi-NCR:n luksuskiinteistöjen keskihinnat ovat kasvaneet merkittävästi edellisvuodesta, mikä heijastaa korkealuokkaisten asuntovaihtoehtojen kasvavaa kysyntää ja rajallista tarjontaa. Lisäksi Delhi-NCR:n luksuskiinteistömarkkinat ovat herättäneet kiinnostusta sekä kotimaisista että kansainvälisistä sijoittajista, mikä lisää kysyntää ja nostaa hintoja. Sijoittajat pitävät alueen luksuskiinteistöjä tuottoisina sijoitusmahdollisuuksina, kun otetaan huomioon mahdollisuudet korkeaan tuottoon ja arvonnousuun ajan myötä.

Trehan Irisin toiminnanjohtaja Abhishek Trehan sanoi: ”Delhi-NCR:n luksuskiinteistösektori on kokenut huomattavan nousun maaliskuun neljänneksellä, mikä viittaa vahvaan suorituskykyyn ja korkealuokkaisten asuntojen kasvavaan kysyntään. Cushmanin ja Wakefieldin äskettäin julkaiseman raportin mukaan markkinat ovat kokeneet merkittävän noususuhdanteen, jonka taustalla ovat useat tekijät, kuten vaurauden kasvu, muuttuvat elämäntavat ja halu premium-mukavuuksiin. Tämä nousu heijastaa laajempaa trendiä, jossa varakkaat ostajat etsivät kiinteistöjä, jotka tarjoavat eksklusiivisuutta, turvallisuutta ja luksuselämyksiä.”

”Huomattava muutos Delhi-NCR:ssä, joka tarjoaa luksuskoteja, joissa on 61 % uusista asuntoprojekteista, on varsin rohkaisevaa. Lisäksi on ollut taipumusta ylelliseen asumiseen, ja ostajat ovat halukkaita investoimaan korkealuokkaisiin koteihin, jotka tarjoavat parempaa mukavuutta ja statusta. Kehittäjät kuitenkin vastaavat tähän kysyntään luomalla ylellisiä asuinhankkeita, joissa on huippuluokan tilat, muokatut sisätilat ja kuratoitu maisema. Tämä luksuskiinteistömarkkinoiden nousukaari korostaa Delhi-NCR-alueen taloudellista joustavuutta ja kasvupotentiaalia, mikä tekee siitä menestyvän korkealaatuisten asuntojen keskuksen”, hän lisäsi.

Kysynnän joustavuutta ja jatkuvaa kasvua ennakoivat alan asiantuntijat ovat vakaasti sitä mieltä, että asuntomarkkinoiden kehitys vuonna 2024 näyttää lupaavalta. Kun infrastruktuuria parannetaan talouskehityksen ja valtion politiikan tukemisen myötä, kehittäjien on innovoitava ja mukauduttava muuttuviin markkinadynamiikoihin kasvun ylläpitämiseksi. Nousevat trendit, kuten ympäristöystävällinen muotoilu, älykkään kodin teknologiat ja hyvinvointipalvelut, tulevat todennäköisesti muokkaamaan luksusasuntomaisemaa tulevina vuosina.

Samankaltaiset artikkelit