Muovikortit pysyvät muodissa huolimatta asiakkaiden siirtymisestä digitaalisiin tapahtumiin: Ramanathan RV

Plastic cards to remain in vogue despite customers shifting to digital transactions: Ramanathan RV

Digitaalisuudesta tulee kätevä, mutta muovi pysyy muodissa, vaikka niiden käyttö väheneekin, sanoo .

Sanjeev Sinhan eksklusiivisessa haastattelussa Ramanathan kertoo näkemyksensä sulautetusta rahoituksesta, pankkien ja fintechin välisestä suhteesta ja siitä, onko digitaaliset ratkaisut todella korvaavat emotionaalisen yhteyden luottokortilla. Otteita:

Pankit sisällyttävät rahoituspalveluita yhä enemmän arkipäivän sovelluksiin, mikä saavuttaa saumattomuuden ja turvallisuuden käyttäjäkokemuksesta tinkimättä. Tietosuojan säilyttäminen on pyhä sulautetun rahoituksen kestävän kasvun kannalta. Pankkien on edelleen panostettava järjestelmiensä skaalautumiseen ja laajennettavuuden parantamiseen, kun taas fintech-yritysten on hyväksyttävä tietojen päästä päähän -salaus todellisuutena. Kun ekosysteemi toimii näiden olennaisten suojakaiteiden sisällä, innovaatiot kukoistavat.

Yksi BaaS:n (ja laajemmin CCaaS:n) peruspilareista on reaaliaikaisten kokemusten tarjoaminen asiakkaille. Tämä oli keskeinen syy kolmannen osapuolen maksujärjestelmän tarjoajien (Payment System Provider) menestykseen UPI:ssä. Reaaliaikaiset tapahtumat ja palkkiot mahdollistavat käyttäjien luottamuksen, ja sitä tarvitaan kipeästi käyttäjien keskuudessa nopeasti kasvaville rahoituslaitoksille. Luottokortti palkitsee asiakkaita jokaisesta tapahtumasta. Ja palkkion antamisen varmistaminen on samanlaista kuin lupauksen pitäminen, mikä edistää asiakkaan uskollisuutta maksuvälinettä kohtaan. Hyperfacen innovatiivisen alustan avulla pankit ja brändit voivat luoda sellaisia ​​hyperpersonoituja ja palkitsevia luottokorttikokemuksia, jotka lisäävät asiakkaiden sitoutumista ja uskollisuutta.

Muovikortit säilyvät, vaikka asiakkaat voivat siirtyä mobiilipohjaiseen napauttamalla maksamiseen tai QR-skannaukseen ja maksamiseen. Suunnittelu muovi-/metallipalvelimille identiteetin ilmaisuna asiakkaiden keskuudessa. Mielestäni tulemme näkemään tulevina vuosina paljon innovatiivisempia korttimalleja. Digitaalisuudesta tulee kätevä, mutta muovi pysyy muodissa, vaikka niiden käyttö väheneekin.

Sulautettu rahoitus on Intiassa vielä hyvin syntymässä evoluution kannalta, mutta sillä on paljon lupauksia. Jokaisella toteutuksella koko ekosysteemi oppii ja kehittyy. Opimme myös kokemuksista Open Bankingin toteutuksista omassa maassamme ja eri puolilla maailmaa. Sääntelyviranomaisella on ollut ja tulee jatkossakin olemaan keskeinen rooli ekosysteemin ohjaamisessa ottamaan käyttöön vankka hallintokehys asiakastietojen suojaamiseksi, petosten estämiseksi ja väärinkäytösten vähentämiseksi.

Uskon, että pankkien ja fintech-yritysten välinen suhde on symbioottinen ja molempia osapuolia hyödyttävä, ja molemmat osapuolet hyödyntävät toistensa vahvuuksia luodakseen parempia rahoitustuotteita ja -palveluita asiakkaille. Fintechit tuovat tuoreita ideoita ja huipputeknologiaa, kun taas pankit tarjoavat vakautta, luottamusta ja säännösten noudattamista. Tämä yhteistyö mahdollistaa nopeamman innovoinnin, paremman asiakaskokemuksen ja paremman rahoituspalvelujen saatavuuden kuluttajille. Pankit tarjoavat lukemattomia rahoitustuotteita, mutta näiden tuotteiden räätälöiminen asiakkaiden tarpeisiin tapahtuu fintech-yrityksissä paljon nopeammin ja tehokkaammin.

Samankaltaiset artikkelit