LPG-segmentti kasvaa PNG:n käyttöönotosta huolimatta: Secretary – Commodities News

commodity

Huolimatta putketuotetun maakaasun (PNG) rungon nopeasta laajentumisesta maassa, nestekaasu (LPG) -segmentti jatkaa kasvuaan lähitulevaisuudessa, ennen kuin se lakkautetaan, analyytikot sanoivat.

”Siirryttäessä LPG:stä PNG:ään, tosiasia on, että entiselle on tulossa uusi asiakaskunta. Molemmat segmentit kasvavat”, sanoi öljy- ja maakaasuministeriön sihteeri Pankaj Jain puhuessaan tiedotusvälineille 12. kaupungin kaasunjakelun tarjouskilpailun käynnistämisen aikana.

Korostaen sitä, että Pradhan Mantri Ujjwala Yojanaan on lisätty yli 7,5 miljoonaa uutta yhteyttä, sihteeri totesi, että PNG:n käyttö ensisijaisena polttoaineena vaatii suurempaa asiakaskuntaa.

”On paikkoja, joissa PNG tulee kamppailemaan, kun otetaan huomioon maamme ja maan maantiede”, Jain sanoi.

Maassa on edelleen valtava määrä kyliä ilman 200 kotitaloutta. Näissä paikoissa PNG-infrastruktuuri ei ehkä ole taloudellisesti kannattavaa.

Hallitus korotti aiemmin tässä kuussa Pradhan Mantri Ujjwala Yojana (PMUY) -periaatteella myytävän keittokaasun (LPG) tukea 100 rupiasta 300 rupiaan/sylinteri, mikä hyödyttää 96 miljoonaa perhettä, ja valtion kustannuksia 1 500-1 800 miljoonaa kuluvan tilikauden loppupuolella.

Kohdennettu tuki PMUY:n kuluttajille on tarkoitettu kannustamaan heitä jatkuvaan nestekaasun käyttöön.

Hallitus odottaa pitkään pysähtyneen maakaasun tuotannon kasvavan uuden hintapolitiikan myötä, mikä auttaa maata vähentämään tuontiriippuvuutta.

Samankaltaiset artikkelit