4000 asunnon ostajaa todennäköisesti saa pian haltuunsa tontin Wave Cityssä

4000 home buyers likely to get plot possession soon in Wave City

Wave City, Utpal Chadha Hi-Tech Developers Pvt Ltd:n integroitu kylähanke, valmistautuu myöntämään tontin hallintaan yli 4 000 ostajalle, mikä tuo heidät lähemmäksi unelmansa toteuttamista kodin omistamisesta Wave Cityn kukoistavassa yhteisössä. Tämä kehitys tulee sen jälkeen, kun projektin tarkistetun DPR:n (Detailed Project Report) odotetaan saavan hyväksynnän 3786,79 hehtaarin maa-alueelle GDA-kokouksessa, joka pidetään tällä viikolla.

”Wave City on asettanut etusijalle tonttien rekisteröinti- ja hallintaprosessien virtaviivaistamisen. Tämä lyhentää huomattavasti odotusaikaa ja antaa tuhansille innokkaille ostajille mahdollisuuden vihdoin ottaa tonttinsa omistukseensa ja aloittaa rakentamisen”, Wave Cityn tiedottaja sanoi.

”Ymmärrämme arvostettujen ostajiemme pitkäaikaiset toiveet rakentaa unelmakotinsa ja olemme sitoutuneet tekemään siitä totta. Nopeuttamalla tontin rekisteröinti- ja hallintaprosessia otamme suuren askeleen eteenpäin tämän tavoitteen saavuttamisessa, hän lisäsi.

Myöhemmin tällä viikolla pidetyssä kokouksessaan GDA:n hallituksen odotetaan hyväksyvän Wave Cityn yksityiskohtaisen projektiraportin (DPR) ja asettelusuunnitelman.

Tämä projekti on osa osavaltion korkean teknologian kaupunkipolitiikkaa, ja se tasoittaa tietä tuhansille asunnon ostajille asunnonrekistereihinsä. Se kuvittelee kukoistavan yhteisön, jossa yli 20 000 perhettä asuu laajalla alueella, keskellä laajoja viheralueita ja älykästä teknologiaa mukavaan ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan. Ulkoasu sisältää yli 50 puistoa, mukaan lukien rönsyilevä 6,5 hehtaarin keskuspuisto. Oma 4 kilometrin lenkkipolku täydentää tätä visiota entisestään.

”Wave Cityn sitoutuminen ei rajoitu pelkän tonttien tarjoamiseen. Asukkaat voivat odottaa elämäntapaa, joka yhdistää saumattomasti mukavuuden ja ympäristöystävällisen asumisen. Wave City käyttää uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinkoenergiaa ja sadeveden talteenottoa, mikä vähentää yhteisön ympäristövaikutuksia. Älykkäämpi jätehuolto älykkäillä roska-astioilla edistää vastuullista hävittämistä ja edistää puhtaampaa ympäristöä. Lopuksi teknologiaan integroidut älykodit tarjoavat äärimmäistä mukavuutta ja parempaa energiatehokkuutta”, sanoi CJ Singh, COO, Wave City.

Samankaltaiset artikkelit