Cryptoverse: Breezy Bitcoin saa takaisin 1 biljoonan dollarin kruunun – Digital Transformation News

Total spot trading volumes on centralised exchanges rose 4.4% to Total spot trading volumes on centralised exchanges rose 4.4% to $1.4 trillion in January.4 trillion in January

Bitcoin on korkealla. Maailman suurin kryptovaluutta on hypännyt tänä vuonna 22 % 52 005 dollariin, mikä ylitti sen 1 biljoonan dollarin markkina-arvon ensimmäistä kertaa vuoden 2021 lopun ennätyksellisen kukoistuskauden jälkeen. Sen elpyminen on sähköistänyt laajemmat kryptovaluuttamarkkinat, mukaan lukien eetteri ja muut digitaaliset kolikot. , joka on nyt ylittänyt 2 biljoonaa dollaria CoinGeckon tietojen mukaan.

Sektoria on vahvistanut Yhdysvaltain viranomaishyväksyntä useille spot-bitcoin-pörssissä myydyille rahastoille (ETF), muun muassa BlackRockilta ja Fidelityltä, jotka mahdollistavat pääsyn kryptokolikoihin tavallisissa pörssissä. Yhdysvaltalaiset spot-ETF:t lisäsivät 60 000 bitcoinia lanseerauksensa ensimmäisen kuukauden aikana, mikä on yli kaksinkertainen kaivostuotantoon samana ajanjaksona, välitys Bernstein sanoi. ”Virtojen määrä ylittää reilusti kenenkään odotukset”, sanoi Mark Connors, Kanadan 3iQ Corp.:n tutkimusjohtaja. Salauskaupan volyymit ovat myös vahvat.

Keskitetyn pörssin spot-kaupankäyntimäärät nousivat tammikuussa 4,4 prosenttia 1,4 biljoonaan dollariin, mikä kirjasi neljännen peräkkäisen kuukausittaisen kasvun ja korkeimman lukeman sitten kesäkuun 2022, Lontoossa toimivan tutkijan CCData kertoo. Kiinnostuksen elpyminen auttoi suurinta listattua kryptopörssiä Coinbase Globalia saavuttamaan ensimmäisen neljännesvuosittaisen voittonsa kahteen vuoteen viime viikolla. ”Bitcoinin arvonnousu edistää paremmin spot-bitcoin-ETF-virtoja, mikä puolestaan ​​nostaa bitcoinin hintoja ja nostaa myös muita tokeneita”, JPMorganin analyytikot sanoivat.

Monet alan tarkkailijat sanovat, että näkymät näyttävät tällä hetkellä valoisilta, ja sijoittajat ostavat bitcoineja ennen lohkoketjun ”puolittamista” – ennalta suunniteltua prosessia, joka vähentää kaivospalkkioita puoleen joka neljäs vuosi – huhtikuussa. Gautam Chhugani, Bernsteinin analyytikko, odottaa vuoden 2024 olevan kryptovaluuttojen murtovuosi, jolloin bitcoin saavuttaa kaikkien aikojen ennätyksen, jota seuraa 150 000 dollarin huippu vuoden 2025 puoliväliin mennessä. ”Tätä optimistista näkemystä vahvistaa odotukset tulevasta puolittumistapahtumasta ja koronlaskujen mahdollisuus”, CCData-analyytikot sanoivat. Vaikka bitcoin pysyy 32 prosentin päässä ennätyskorkeasta 69 000 dollarista, se nousi kaikkien aikojen korkeimmalle Japanin jeniä vastaan ​​viime viikolla 7 919 000 jeniin.

Kyse ei ole vain salaustekniikasta: On olemassa merkkejä siitä, että markkinat ovat FOMO:n ohjaamia sijoittajia. CoinGlassin Crypto Fear & Greed -indeksi, asteikolla 0-100, jossa nolla tarkoittaa ”äärimmäistä pelkoa” ja 100 signaalia ”äärimmäistä ahneutta”, leijui 72:ssa. Yleensä kun sijoittajat ovat liian ahneita, se osoittaa, että markkinoiden on tehtävä korjaus. Riskialtisimmat omaisuuserät, kuten bitcoin, voivat uhata jatkuvasti korkeat korot; Sijoittajat ovat siirtäneet koronlaskua koskevia vetoja maaliskuusta kesäkuuhun Yhdysvaltojen vahvojen taloustietojen sarjan seurauksena. ”Vaikka pysymme nousujohteisena likviditeetin ryntäessä takaisin riskiomaisuuseriin, yli 3 prosentin inflaatio pysyy alaspäin riskinä ja merkitsisi myös lisääntynyttä volatiliteettia eri markkinoilla”, kryptokauppayhtiö QCP Marketsin analyytikot sanoivat.

Samankaltaiset artikkelit