UPI, verkkopankkipalvelut tulevat käyttöön 13. heinäkuuta HDFC Bankin siirtyessä CBS:lle – Banking & Finance News

The Financial Express logo

HDFC Bankin asiakkaat eivät voi suorittaa Unified Payments Interface (UPI), verkkopankki- ja mobiilipankkitapahtumia muutaman aikavälin välillä heinäkuun 13. päivänä, kun lainanantaja siirtää ydinpankkijärjestelmänsä (CBS) uuteen suunniteltuun alustaan.

HDFC Bankin UPI-palvelut eivät ole käytettävissä 13. heinäkuuta, lauantaina klo 3.00–3.45 ja klo 9.30–12.45. Verkkopankki- ja mobiilipankkipalvelut eivät ole käytettävissä kyseisenä päivänä klo 3-16.30. Perusverkkopankkipalveluihin, kuten uusien laskuttajien lisäämiseen, olemassa olevien laskuttajien tarkastelemiseen, demat-, kortti- ja lainatilien katseluun, ei kuitenkaan vaikuteta huoltokatkon aikana.

”Asiakkaat voivat edelleen nostaa käteistä mistä tahansa pankkiautomaatista käyttämällä HDFC Bank -pankkikortteja (rajoitettuun määrään asti) tai luottokorttejaan. Näytettävä tilisaldo on perjantaina 12.7.2024 klo 19.30”, pankki sanoi. Lisäksi kauppiaat voivat edelleen vastaanottaa maksuja korteilla, mutta päivitykset tilille edellisen päivän maksuista ovat saatavilla vasta päivityksen valmistumisen jälkeen.

”Pankki on ajoittanut tämän päivityksen toiseksi lauantaiksi, joka on pyhäpäivä, jotta haittoja voitaisiin minimoida. Se on neuvonut asiakkaita suunnittelemaan pankkitoimintaa etukäteen”, lainanantaja sanoi ja lisäsi, että migraation avulla se voi parantaa suoritusnopeutta, laajentaa kapasiteettia suuria liikennemääriä varten sekä parantaa luotettavuutta ja skaalautuvuutta.

Samankaltaiset artikkelit