”89 % korvausvaatimuksen määrästä on jo varattu” – Banking & Finance News

Bandhan Bank, banking sector, appointment, housing finance portfolio, retail lending franchise

National Credit Guarantee Trustee Company (NCGTC), valtion ylläpitämä yksikkö, joka hoitaa ja hallinnoi erilaisia ​​valtion luottotakuurahastoja, on pyytänyt yhtä neljästä suuresta tilitoimistosta suorittamaan rikosteknisen tarkastuksen 20 800 miljoonan rupiaa suuruiselle mikrolainasalkulle. Bandhan Pankki. Chandra Shekhar Ghosh, Bandhan Bankin toimitusjohtaja, kiisti Sachin Kumarin haastattelussa raportit lainojen ikivihreästä. Otteita:

Ensimmäiselle vaatimukselle ei tehty tarkastusta, ja saimme ensimmäisen 917 miljoonan rupian erän ilman tarkastusta. Pankki voi esittää vain yhden vaatimuksen vuodessa. Pankki esitti 1 296 miljoonan Rs:n lisävaatimuksen 24. vuoden toisella neljänneksellä. Tietääkseni virasto haluaisi tehdä tarkastuksen, koska summa on suurempi.

Kaikki tarkastukset keskittyvät siihen, onko politiikan ja prosessin välillä aukko. Tällä tarkistetaan, noudatettiinko kaikkia prosessia oikein vai ei. Pankki tekee täysimääräistä yhteistyötä tilintarkastusviraston kanssa.

Tässä asiassa haluaisin sanoa, että organisaation ensimmäisen päivän politiikka on, että tarjoamme yksittäistä lainaa yhdelle lainanottajalle. Emme anna lainanottajalle useita lainoja. Ennen kuin ensimmäistä lainaa ei ole suljettu, lainanottaja ei ole oikeutettu saamaan toista lainaa. Toinen seikka on, että jos lainanottaja maksaa lainan etukäteen, hänen on täytettävä 40 viikkoa toisen lainan saamiseksi. Ei siis ole mahdollisuutta ikivihreäksi.

He kysyvät tämän vakuutuksen kattamien asiakkaiden tietoja. Mikroyksiköiden luottotakuurahaston (CGFMU) piiriin kuuluu 29 lakh asiakasta ja Emergency Credit Line Guarantee Scheme (ECLGS) kattaa 22 lakhia asiakkaita. Yhteensä 5,1 miljoonan asiakkaan tiedot olemme toimittaneet heille. Tämä tarkastus alkoi tammikuun ensimmäisellä viikolla ja kestää jonkin aikaa, koska datamäärä on valtava.

En odota mitään vaikutusta. Olemme kattaneet 89 % vaateen määrästä. Saamistamme 917 miljoonasta rupiasta olemme jo saaneet takaisin 228 miljoonaa. Olen varma, että jopa toinen erä tulee. Pankki oli ottanut vakuutuksen 20 800 miljoonan rupian salkulle CGFMU-järjestelmän mukaisesti ja maksoi yli 1 950 miljardia ECLGS:n perusteella vuosina 2020–21. Pankki voi hakea CGFMU-vakuutuksesta enintään 15 % vakuutusmäärästä.

Samankaltaiset artikkelit