Reserve Bank sanoo, että 15 suurta NBFC:tä noudattaa tehostettuja sääntelyvaatimuksia

RBI NBFCs, 15 large NBFCs to comply with enhanced regulatory requirements, RBI latest news, NBFCs latest news, banking latest news

Reserve Bank of India ilmoitti torstaina, että 15 suureen NBFC:hen, mukaan lukien LIC Housing Finance, Bajaj Finance, Shriram Finance ja Tata Sons, sovelletaan tehostettuja sääntelyvaatimuksia.

Keskuspankki on luokitellut NBFC:t peruskerrokseen (NBFC-BL), keskikerrokseen (NBFC-ML), ylempään kerrokseen (NBFC-UL) ja yläkerrokseen (NBFC-TL).

Luettelo 15 suuresta ylempään tasoon kuuluvasta rahoitusyhtiöstä (NBFC:stä) on julkaistu.

LIC Housing Financen, Bajaj Financen, Shriram Financen ja Tata Sonsin lisäksi muita listalla olevia ovat L&T Finance, Piramal Capital & Housing Finance, Cholamandalam Investment and Finance Company.

Indiabulls Housing Finance, Mahindra & Mahindra Financial Services, Tata Capital Financial Services, PNB Housing Finance, HDB Financial Services, Aditya Birla Finance, Muthoot Finance ja Bajaj Housing Finance ovat myös osa luetteloa.

RBI:n mukaan TMF Business Services Ltd (entinen Tata Motors Finance Limited) ei sisälly NBFC-UL:n luetteloon tässä katsauksessa huolimatta siitä, että se on pätevöity NBFC-UL:ksi pisteytysmenetelmän mukaisesti, koska se on meneillään käynnissä olevan liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn vuoksi.

On olemassa määrätty menetelmä ylemmän kerroksen NBFC:iden tunnistamiseksi niiden omaisuuden koon ja pisteytysmenetelmän mukaan.

Mitä tulee lokakuussa 2021 julkaistuun ”Scale Based Regulation (SBR): A Revised Regulatory Framework for NBFCs” -järjestelmään, kun NBFC on luokiteltu NBFC-UL:ksi, siihen sovelletaan tehostettuja sääntelyvaatimuksia. Tämä on voimassa vähintään viiden vuoden ajan sen luokittelusta kerrokseen, vaikka se ei täytä parametrikriteerejä seuraavana vuonna/vuosina.

Samankaltaiset artikkelit