DFS lykkää haastatteluja nimittääkseen PSB:n johtajat – Banking & Finance News

Department of Financial Services, psb, psb chief, bank of maharashtra

Joidenkin julkisen sektorin pankkien toimitusjohtajien ja toimitusjohtajan odotus kestää hieman kauemmin. Department of Financial Services (DFS) on lykännyt julkisen sektorin pankkien toimitusjohtajien haastatteluja. Osaston oli määrä haastatella vähintään kahden pankin – Bank of Maharashtran ja Indian Bankin – toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan virkaa.

”Haastatteluja on lykätty tulevien parlamenttivaalien vuoksi”, pankin johtava virkamies kertoi FE:lle. ”Haastattelut olivat Indian Bankin ja Bank of Maharashtran toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävää.”

Bank of Maharashtran ylin paikka vapautui sen jälkeen, kun vuonna 2018 toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi nimitetty AS Rajeev lähti pankista liittyäkseen keskusvalvontakomissioon valtuutettuun komissaariin helmikuussa.

Uusia haastattelupäiviä ei ole vielä kerrottu, mutta pankkiirit sanovat, että se suoritetaan todennäköisesti kolmen kuukauden kuluttua. ”Haastattelut suoritetaan nyt kolmen kuukauden kuluttua”, toinen pankin virkamies sanoi.

Kaikille ehdokkaille, jotka tällä hetkellä toimivat julkisen sektorin pankkien johtajina, on tiedotettu tästä uudesta kehityksestä, hän lisäsi.

Shanti Lal Jainin toimikausi Indian Bankin toimitusjohtajana ja toimitusjohtajana päättyy tämän vuoden elokuussa. Hänet nimitettiin pankin johtajaksi elokuussa 2021.

Indian Banks' Associationin lähteen mukaan, vaikka hakemusten kutsuminen Bank of Maharashtran ja Indian Bankin toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan virkaan on jo alkanut, haastatteluja tehtäviä varten ei ole vielä tapahtunut. ”On epäselvää, milloin haastattelut pidetään, mutta hakuprosessi on tapahtunut”, hän sanoi.

Lähteiden mukaan Nidhu Saxena, Union Bank of Indian nykyinen ED, on ykkönen Bank of Maharashtran korkeimmalle viralle. Saxena valittiin aiemmin UCO Bankin toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi. Ashwani Kumar nimitettiin kuitenkin lainanantajan päälliköksi.

Samankaltaiset artikkelit