Bitcoinin vuoden 2023 ralli räjähtää lyhyen 7,5 prosentin pudotuksen aikana kohti 40 000 dollaria – Digital Transformation News

Reportedly, tokens such as Ether, XRP, Polkadot and Cardano also fell

Bitcoin saavutti toisen pahamaineisen volatiliteettinsa lyhyessä mutta jyrkässä pudotuksessa kohti 40 000 dollaria laajemman kryptomyynnissä. Suurin token putosi peräti 7,5 % 40 521 dollariin ennen kuin osa tappioista pieneni 3,6 % alempana 42 245 dollariin maanantaina klo 7.15 Lontoossa.

Myös pienemmät rahakkeet, kuten Ether, XRP, Polkadot ja Cardano, putosivat. 100 suurimman digitaalisen omaisuuden indeksi putosi noin 4 %, mikä on suurin pudotus marraskuun 22. jälkeen. Bitcoin on ollut tänä vuonna kyynelissä odotusten vuoksi, että sääntelijät näyttävät vihreää valoa ensimmäisille yhdysvaltalaisille pörssinoteeratuille rahastoille, jotka sijoittavat suoraan token, laajentaen potentiaalista kryptosijoittajien pohjaa. Vedot siitä, että Federal Reserve laskee korkoja vuonna 2024, ovat myös rohkaisseet rallia sekä Bitcoinissa että virtuaalivaluutoissa kokonaisuudessaan.

”Markkinoiden vipuvaikutus oli kasvanut merkittävästi”, sanoi Sydneyssä asuva Richard Galvin, Digital Asset Capital Managementin perustaja. ”Nykyinen pudotus näyttää markkinoiden velkaantuneelta, toisin kuin millään perusuutisten katalysaattorilla.” Coinglassin tiedot osoittavat, että noin 312 miljoonan dollarin arvosta korkeampiin hintoihin panostavia kryptokaupankäyntipositioita realisoitiin joulukuun 11. päivänä klo 7.15 Lontoossa – korkein vastaava määrä sitten ainakin syyskuun puolivälin.

Sijoittajat ovat tällä viikolla valmistautuneet Yhdysvaltain inflaatiotietoihin ja Fedin viimeiseen politiikkakokoukseen vuonna 2023, jotka molemmat voivat testata aggressiivisia koronlaskuja. Globaalit osakkeet ja Yhdysvaltain osakefutuurit heilahtelivat maanantaina dollarin mittarin tikittyessä, mikä on merkki varovaisuudesta. ”On järkevää nähdä voittoa”, sanoi Tony Sycamore, IG Australia Pty:n markkina-analyytikko. Hän odottaa, että 37 500 – 40 000 dollarin pudotukset ovat ”hyvin tuettu” dippiostajien keskuudessa.

Bitcoin on noussut yli 150 % tähän päivään mennessä, mikä vauhditti digitaalisten omaisuuserien hintojen laajempaa elpymistä vuoden 2022 1,5 biljoonan dollarin romahtamisesta. Token on edelleen selvästi alle sen pandemian aikakauden ennätyksensä, lähes 69 000 dollaria, joka asetettiin hieman yli kaksi vuotta sitten.

Samankaltaiset artikkelit