Markkinat päätyvät korkealle vaihtelevan päivän jälkeen; Nifty sulkeutuu lähes 21 600 huippunousua tammikuussa 09, mukaan lukien Hero MotoCorp ja Bajaj Auto, kun taas media- ja IT-osakkeet ovat tärkeimpiä häviäjiä – Market News

Stocks

Vertailuosakeindeksit päättivät torstain kaupankäyntisession hieman nousuun muuttuessaan punaisiksi myöhempien markkinatuntien aikana. NSE Nifty 50 nousi 28,50 pistettä eli 0,13 % ja asettui 21 647,20 pisteeseen. S&P BSE Sensex sulki 63,47 pistettä eli 0,09 % ja asettui 71 721,18 pisteeseen. Nifty Bank päätyi 77,50 pisteen tai 0,16 prosentin nousuun ja päätyi 47 438,35 pisteeseen.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviseen alueeseen Nifity Next 50:n ja pienyhtiöiden osakkeiden noustessa. Sektorin rintamalla öljy- ja kaasuosakkeet sekä kestokulutushyödykkeet johtivat nousua.

Hero MotoCorp, Bajaj Auto, Reliance Industries, BPCL ja Axis Bank olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Hindustan Unilever, Dr. Reddy’s Lab, SBI Life Insurance, Wipro ja Larsen & Toubro. Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 1,07 %.

”Yhdysvaltojen inflaatiotietoja odotettaessa Intian markkinoilla käytiin vaihteluväliin sidottua kauppaa. Vaikka sijoittajat odottavat USA:n inflaation hidastuvan, maailmanmarkkinat, jotka odottavat CY24 koronlaskua, ovat jo hinnoitelleet optimistisesti. Tuloskirjaus tapahtui yritysten kolmannen vuosineljänneksen tulosten heikkenemisen ja vakuutusmaksujen arvostuksesta huolestuneena aikana. IT-osakkeiden myyntipaineet johtuivat heikoista tulosarvioista, Geojit Financial Services -yhtiön tutkimuspäällikkö Vinod Nair sanoi.

”Markkinat kävivät tylsäksi ja vakiintuivat lähes ennallaan jatkuen vallitsevaan konsolidointivaiheeseen. Alkuperäisen nousun jälkeen Nifty putosi asteittain alaspäin, mutta valikoitujen indeksisuurten yhtiöiden elpyminen pienensi tappiot viimeisen tunnin aikana.

Näin ollen Nifty suljettiin 21647,20 tasolla; kasvoi 0,13 prosenttia. Sekalainen suuntaus jatkui toimialarintamalla, jossa energia ja auto menestyivät hyvin, kun taas media ja kiinteistöt suljettiin vaatimattomilla leikkauksilla.

Nifty on leijunut vaihteluvälillä lähes kaksi viikkoa, eikä indeksisuurten yhtiöiden vaihteleva trendi anna selkeää signaalia seuraavasta suunnanmuutoksesta. Mielestämme osallistujien tulisi suosia suojattuja positioita ansaintakauden alkaessa ja odottaa selkeyttä”, sanoi Ajit Mishra, Religare Brokingin teknisen tutkimuksen johtaja.

”Nifty näki jälleen yhden epävakaa kauppapäivän tänään. Positiivisen avauksen jälkeen se havaitsi jyrkkää laskua päivän sisällä, ja yhtä jyrkkä elpyminen auttoi indeksiä sulkeutumaan positiiviseen nousuun ~28 pistettä. Päivänsisäinen lasku pysähtyi vyöhykkeen 21650 – 21630 ympärille, jonne sijoitettiin tuki tuntikohtaisten liukuvien keskiarvojen muodossa. Odotamme alueen sidotun konsolidoinnin jatkuvan, kunnes 21720–21750-aluetta ei ylitetä. Huonona puolena 21550 – 21520 on ratkaiseva tukialue”, Jatin Gedia, BNP Paribasin Sharekhanin tekninen tutkimusanalyytikko.

”Bank Niftyllä oli myös epävakaa kauppapäivä. Tämän volatiliteetin keskellä se on pysynyt tukivyöhykkeellä 47000 – 46900 ja nähnyt ostokiinnostusta alhaisemmilla tasoilla. Odotamme Nifty-pankin elpymisen jatkuvan 47838 – 48000 asti lyhyen aikavälin näkökulmasta katsottuna, joten päivänsisäiset laskut kannattaa ostaa”, Gedia sanoi.

Samankaltaiset artikkelit