IHG Hotels & Resorts: ”Lisää IHG-merkkejä Intiassa pian”

IHG Hotels & Resorts

IHG Hotels & Resorts, yksi maailman johtavista hotelliyrityksistä, jolla on yli 6 000 hotellia 18 brändiltä, ​​vetoaa voimakkaasti Intiaan. Merkittävää kasvua premium- ja luksussegmentissä yritys suunnittelee myös laajentavansa läsnäoloaan Intian toissijaisissa kaupungeissa vastaamalla merkkimajoituksen kasvavaan kysyntään. Eksklusiivisessa FE:n haastattelussa Sudeep Jain, MD – Lounais-Aasia, IHG Hotels & Resorts, puhuu Intian markkinoista ja parantuneesta liiketoimintaskenaariosta, maassa toimivista brändeistä, alan pitkän aikavälin näkymistä ja paljon muuta. Editoidut otteet haastattelusta:

Ei lainkaan. Olemme laajentaneet luksus- ja lifestyle-brändivalikoimaamme eri markkinoilla, mukaan lukien Intiassa. Luksusmatkustajien mieltymykset kehittyvät, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan vertaansa vailla olevia elämyksiä, jotka vastaavat heidän vaativaan makuun. Tämän lähestymistavan avulla voimme valita oikeat kumppanit oikeista paikoista. Six Senses Fort Barwaran avaamisen myötä Rajasthanissa lokakuussa 2021 olemme kuitenkin vahvistaneet IHG:n asemaa luksussegmentissä Intiassa. Lisäsimme myös Six Senses Vanan portfolioomme tänä vuonna. Keskustelemme lisää InterContinental-hotelleja Intian gateway-kaupunkeihin. Tämä vuosi on ollut hyvä, sillä premium- ja luksussegmentin kasvu oli merkittävää ensimmäisellä vuosipuoliskolla verrattuna vuosien 2022 ja 2019 samoihin ajanjaksoihin, ja RevPAR (Revenue Per Available Room) kasvoi 30 %.

Holiday Inn- ja Holiday Inn Express -brändimme ovat toimineet erittäin hyvin ja markkinoita vetää ensisijaisesti kotimaan matkailu. Houkutteleva brändiehdotus vastaa markkinoiden kysyntää ja alhainen kehityskustannus. Holiday Inn -brändiperhe on houkutteleva sijoitusvaihtoehto omistajille. Molemmat tuotemerkit edustavat 72 % toimintaportfoliostamme ja suurin osa nykyisestä linjasta on kasvustrategian avain.

Liiketoimintamme on kasvanut harppauksin vuoden 2022 toisesta vuosineljänneksestä lähtien. Laadukkaille ja merkkimajoituksille on tukossa kysyntää, ja omistajien kiinnostus hotellikehitystä kohtaan on alkanut tunnustaa yhä enemmän alan pitkän tähtäimen näkymiä. Selvitämme muuntamismahdollisuuksia, joissa olemassa olevien ja itsenäisten hotellien omistajat haluavat olla yhteydessä IHG:hen.

IHG on Intiassa pitkällä aikavälillä, ja olemme keskittyneet pitkän aikavälin kasvuun. Erottuva brändiportfoliomme, johon kuuluu Six Senses ja InterContinental Hotels and Resorts luksus- ja lifestyle-segmentissä, Crowne Plaza Hotels & Resorts premium-segmentissä sekä Holiday Inn ja Holiday Inn Express valtavirran segmentissä, erottaa meidät joukosta monipuolisena toimijana. .

Meillä on vahva kysyntä ja kasvava suosio yksilöllisille ja eksklusiivisille elämyksille sekä runsaille buffet-tarjouksille, jotka viittaavat hääbudjetin ja vieraslistojen nousuun. Suosituimmat hotellimme, kuten InterContinental Chennai Mahabalipuram Resort, Crowne Plaza -hotellit ja nyt Six Senses Fort Barwara, ovat valmiita vastaamaan kasvaviin vaatimuksiin ja mieltymyksiin suurissa ylellisissä häissä. Kohdistetut kampanjat ja räätälöidyt hinnat keräävät häävarauksia, ja palvelutiimi on koulutettu tarjoamaan vieraille yksilöllisiä kokemuksia.

Suhtaudumme optimistisesti uusien tuotemerkkien debytoimiseen, mutta sen on tapahduttava oikeassa paikassa ja oikeiden kumppaneiden kanssa. Keskustelemme parhaillaan ja toivomme saavamme ne pian Intiaan.

Esittelimme premium-brändimme, voco, Intialle ja Lounais-Aasian alueelle vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä allekirjoitettujen sopimusten myötä Jim Corbettin kansallispuistossa ja Gurugramissa. Vuoden 2023 toisella neljänneksellä allekirjoitimme kolmannen voco-kiinteistömme Goassa voco Goa Arporan kanssa. Voco on seitsemäs IHG:n globaalista tuotevalikoimasta Intian markkinoille saapuva brändi. Se lanseerattiin maailmanlaajuisesti vuonna 2018. Tämä merkki tarjoaa omistajillemme mahdollisuuden päästä nopeasti premium-segmenttiin, mikä tuottaa vauhtia.

Samankaltaiset artikkelit