Fedin varovaisuus koronlaskuissa vaimentaa kullan vauhtia; Tässä ovat kullan tärkeimmät tasot – CaFE Invest News

Gold price today

Kirjailija: Bhavik Patel

Keskiviikon kaupankäynnissä kullan ja hopean hinta laski, vaikka ne olivat vielä melko lähellä sitä, missä ne olivat ennen Federal Reserven äskettäin julkistamaa Yhdysvaltain rahapolitiikkaa koskevaa raporttia.

Federal Reserven FOMC:n kokouspöytäkirjat julkaistiin eilen ja ne paljastivat, että vaikka Fedin rahapolitiikan kiristys todennäköisesti saavutti huippunsa, jäsenet olivat edelleen melko huolissaan inflaation kiihtymisestä.

Pöytäkirjan mukaan FOMC:n jäsenet haluavat ennen korkojen laskemista edistyä edelleen kohti Fedin 2 %:n vuotuista inflaatiotavoitetta. Pohjimmiltaan Fed valitsee erehtyvän varovaisuuteen ja on edelleen levoton siitä, että korkoa leikataan liian aikaisin.

Markkinat näkevät pöytäkirjat luultavasti hieman haikeana, mikä on odotettavissa. Joukkovelkakirjojen hinnat nousevat tänä vuonna korkojen laskun myötä, jolloin kullan kysyntä voi elpyä.

Kullan nousupotentiaali jää todennäköisesti rajalliseksi. Tämä johtuu siitä, että Yhdysvaltojen jatkuvasti vahva talous yhdistettynä sitkeän korkeaan inflaatioon vastustaa voimakasta koronlaskujen sykliä, mikä tarkoittaa, että kultasijoitukset olisivat edelleen huomattavassa epäedullisessa asemassa suhteessa Yhdysvaltojen korkosijoituksiin.

Kultafutuureilla oli kolme peräkkäistä päivää korkeammilla huipuilla, alimmilla ja korkeammilla sulkemisilla eiliseen asti. Kulta oli saanut takaisin lähes 70 % tappiostaan ​​Yhdysvaltain odotettua korkeamman inflaation jälkeen.

Vaikka nousu näyttää rajalliselta, kullalla on tukea jokaisessa laskussa, koska sijoittajat/kauppiaat onnistuvat saamaan pudotuksen kiinni aina, kun kullan arvo laskee alle 2000 dollarin. Mitä tahansa merkityksellistä korjausta odotetaan vain alle 1975 dollarin. MCX:ssä vahva tuki nousee noin 61 000:een ja vain merkittävää korjausta odotetaan tämän tason alapuolelle.

Korkeammalla puolella 62800-63000 näyttää olevan jalometallin este- ja syöttövyöhyke, eikä ole olemassa vahvoja perustekijöitä metallin nostamiseksi tämän tason yläpuolelle. Joten odotamme hintojen heilahtelevan välillä 61500-63000 ja mahdolliset laskut voivat olla mahdollisuus ostaa 61000 stoplossilla.

Samankaltaiset artikkelit