Sahibabad-Duhain Namo Bharat RapidX aloittaa kaupallisen ajon! Tässä on oppaasi RRTS-matkailuun – Railways News

Sahibabad to Duhai Depot, Sahibabad to Duhai Depot rrts corridor, rrts section, rrts stretch, rapidx train, namo bharat, namo bharat commercial run, namo bharat regular run, namo bharat ticket fare,

Hyviä uutisia Delhi-NCR:n asukkaille! Maan kauan odotettu ensimmäinen alueellinen nopea kuljetusjärjestelmä (RRTS) aloittaa kaupalliset palvelunsa tänään. Pääministeri Narendra Modi avasi tämän kunnianhimoisen hankkeen 20. lokakuuta 2023 (perjantaina). Tästä lähtien junaliikennettä liikennöidään Delhi-Ghaziabad-Meerut RRTS-käytävän ensisijaisella osuudella.

”Namo Bharat” -junapalvelujen aikataulut ja taajuus

Namo Bharatin säännöllinen matkustajaliikenne alkaa klo 06.00. Junien liikennöintiajat ovat klo 6.00-23.00. ”Namo Bharat” RapidX -juna tarjoaa nopean yhteyden kaukoliikenteeseen 15 minuutin välein, joka voi nousta jopa 5 minuutin välein vaatimuksen mukaan.

Luettelo Priority-osion RRTS-asemista:-

Delhi-Ghaziabad-Meerut RRTS-käytävän 17 kilometriä pitkällä ensisijaisella osuudella on viisi asemaa. Nämä ovat – Sahibabad, Ghaziababad, Guldhar, Duhai ja Duhai Depot.

Namo Bharat RapidX -junapalvelun nopeus: –

Namo Bharat RapidX -junan suunnittelunopeus on 180 km/h. Sen toimintanopeus on kuitenkin 160 km/h ja keskinopeus 100 km/h. Se kattaa 100 kilometrin matkan 60 minuutissa.

Namo Bharat RapidX -junien hinta: –

’Namo Bharat’ RapidX-junassa on kahdenlaisia ​​istuinjärjestelyjä – Standard Class ja Premium Class. Standard-luokan vähimmäishinta on 20 Rs ja enimmäishinta 50 Rs. Premium-luokassa enimmäis- ja vähimmäishinnat ovat 40 Rs ja 100 Rs.

Lippujen ostaminen Namo Bharat -junapalveluihin: –

National Capital Region Transport Corporation (NCRTC) tarjoaa neljä lipunmyyntitapaa matkustamiseen Sahibabad-Duhai Depot RRTS Priority -osiossa. Nämä ovat – (a) Digitaalinen QR-koodipohjainen lippu, (b) National Common Mobility Card (NCMC) -kortti, (c) Ticket Vending Machine (TVM) ja (d) Paperinen QR-koodipohjainen matkalippu.

Samankaltaiset artikkelit