Tärkeimmät syyt, miksi juhlakausi on paras aika sijoittaa kiinteistöihin

Top reasons why festive season is the best time to invest in real estate

Kun kalenteri lähestyy Intian lomakautta, ilma on täynnä jännitystä, iloa ja uusia alkuja. Tämä vuoden 2023 ihana aika ei ole vain perheen ja ystävien kanssa juhlimista; se on myös ihanteellinen kausi investoida Intian kukoistaviin kiinteistömarkkinoihin. Intialainen juhlakausi, joka erottuu lukuisista festivaaleista, huokuu toivoa, tuoretta alkua ja vaurautta. Se on myös erinomainen tilaisuus tutkia sijoitusvaihtoehtoja Intian kiinteistömarkkinoilla.

Tässä ovat tärkeimmät syyt, miksi juhlakausi on paras aika harkita sijoittamista Intian kiinteistömarkkinoille vuonna 2023, kun maa nousee epidemian varjoista.

Asuntojen kysyntä Intiassa on vahvaa, ja sitä ohjaavat väestönkasvu, kaupungistuminen ja muuttuvat elämäntavat. Koska epidemia pakottaa monet ihmiset harkitsemaan uudelleen asuntovaatimuksiaan, on tapahtunut merkittävä liike kohti suurempia koteja tai koteja, joissa on enemmän mukavuuksia. Investoimalla tähän juhlakauteen voit hyödyntää tätä kasvavaa kysyntää ja hankkia arvokasta omaisuutta.

Intian verosäännöt tarjoavat erilaisia ​​etuja asunnonomistajille, mukaan lukien asuntolainakorot ja periaatteelliset vähennykset. Investoimalla kiinteistöihin lomakauden aikana, saatat hyötyä näistä verohelpotuksista samana tilivuonna. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin, mikä tekee sijoituksestasi houkuttelevamman.

Goеl Ganga Devеlopmentsin johtajan Gunjan Goеlin mukaan ”Sääntelymuutoksilla, kuten RERA (Rеal Estatе Rеgulation and Dеvеlopmеnt Act) ja GST (Goods and Sеrvices Tax), ala on vakiinnuttanut todellisen vakauden. Nämä muutokset ovat lisänneet avoimuutta ja kuluttajansuojaa, mikä on parantanut kiinteistösijoitusten turvallisuutta. Tämän seurauksena sijoittajien, jotka harkitsevat kiinteistösijoituksia, tulisi hyödyntää lomakautta.

Kiinteistökehittäjien uusien projektien käynnistäminen ajoitetaan usein samaan aikaan juhlakauden kanssa. Tämä on erinomainen tilaisuus tutkia tulevia kiinteistöjä, joiden arvon odotetaan nousevan ajan mittaan. Kehittäjät tarjoavat myös Early Bird -alennuksia ja muita kannustimia ihmisille, jotka ilmaisevat kiinnostusta julkaisun aikana. Sijoittajille, jotka haluavat ostaa upouusia asuntoja, se on win-win-tilanne.

”Monien pakottavien näkökohtien vuoksi nyt on erinomainen hetki sijoittaa Intian kiinteistöliiketoimintaan. Aluksi kehittäjät ilmoittavat usein uusista hankkeista tänä aikana ja tarjoavat ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia ostajien houkuttelemiseksi. Nämä alennukset voivat alentaa rajusti alkukustannuksia ja tehdä kodin omistamisesta helpompaa. Lisäksi taloudellisten ja poliittisten muutosten myötä kiinteistömarkkinat ovat nopeasti tulossa avoimemmiksi ja turvallisemmiksi, mikä lisää sijoittajien luottamusta. Kaikki nämä muuttujat yhdistyvät tehdäkseen juhlakaudesta fantastisen ajan ostaa Intian kiinteistömarkkinoilta”, sanoi LC Mittal, johtaja, Motia Group.

Intiassa juhlakaudet on pitkään liitetty houkutteleviin tarjouksiin ja alennuksiin useissa yrityksissä. Kiinteistöalalla ei ole eroa. Houkutellakseen potentiaalisia ostajia kehittäjät tarjoavat ainutlaatuisia alennuksia, kannustimia ja ilmaistarjouksia. Tämä voi sisältää kohtuuhintaisia ​​varausmaksuja, alhaisempia rahoitushintoja ja jopa täysin kalustettuja asuntoja. Nämä kannustimet voivat merkittävästi alentaa kiinteistösijoittamisen alkuperäistä taloudellista taakkaa.

Jetaish Gupta, yksi perustajista ja johtaja, Adorе Group, sanoo: ”Mustakin pakottavista syistä juhlakausi on paras aika sijoittaa Intian kiinteistöliiketoimintaan. Aluksi kehittäjät tarjoavat usein houkuttelevia tarjouksia, alennuksia ja kannustimia tänä aikana houkutellakseen potentiaalisia ostajia. Näihin voi sisältyä halvemmat käsirahat, alhaisemmat lainakorot ja jopa ilmaismaksut, kuten huonekalut tai kodinkoneet, jotka kaikki voivat vähentää merkittävästi talosi koko kustannuksia. Lisäksi monet ostajat muuttavat mieluummin uuteen kotiin vuoden alussa, mukautuen suotuisaan ajankohtaan juhlakauden aikana. Tämä lisää kysyntää ja voi jopa johtaa kiinteistöjen korkeampaan arvostukseen pitkällä aikavälillä.

Juhlakausi Intiassa ei ole vain ilon aika, vaan myös kultainen tilaisuus älykkäille sijoittajille päästä todellisille kiinteistömarkkinoille. Lukuisten alennusten, kasvavan kysynnän, suotuisan koron ja positiivisuuden tunteen ansiosta juhlakausi voi olla täydellinen aika lähteä lomamatkallesi. Muista kuitenkin suorittaa perusteellinen tutkimus, kuulla asiantuntijoita ja tehdä tietoisia päätöksiä. Kun omaksut juhlan hengen, voit samanaikaisesti turvata taloudellisen tulevaisuutesi Intian kiinteistömarkkinoilla. Älä missaa tätä mahdollisuutta muuttaa unelmasi totta.

Samankaltaiset artikkelit