Neeraj Chopra kilpailee Suomen Paavo Nurmi Gamesissä kesäkuussa

Neeraj Chopra

Neeraj Chopra, hallitseva keihäänheiton olympia- ja maailmanmestari Intiasta, osallistuu Paavo Nurmen kisoihin Turussa 18. kesäkuuta.

Olympics.comin mukaan järjestäjät ovat vahvistaneet Chopran osallistumisen Paavo Nurmen kisoihin. Tämä vuonna 1957 perustettu tapahtuma on Suomen johtava yleisurheilukilpailu. Se on nimetty ”Continental Tour Gold” -tapahtumaksi, ja sillä on huipputason yleisurheilutapahtuman asema.

Paavo Nurmi Games on Neerajin vuoden toinen kilpailu Dohan Timanttiliigan kauden debyyttinsä jälkeen 10. toukokuuta.

”Olympiavoittaja @Neeraj_chopra1 palaa Turkuun kesäkuussa ja kohtaa laadukkaan kilpailijakentän. Tavoitteena on isännöidä kesän kilpailukykyisin keihäänheittokilpailu ennen Pariisin olympialaisia. #ContinentalTourGold”, kertoo Paavo Nurmi Gamesin virallisen X-kahvan viesti.

Neeraj Chopran aiemmat levyt

Vuonna 2022 Chopra voitti hopeamitalin Paavo Nurmi Gamesissä heittämällä 89,30 metriä, mikä oli hänen tuolloin oma ennätyksensä. Myöhemmin, Timanttiliigan 2022 Tukholman osuudella, Chopra ylitti itsensä merkittävällä 89,94 metrin heitolla, joka teki uuden henkilökohtaisen ennätyksensä ja säilyttää kansallisen ennätyksensä tähän päivään asti.

(ANI:n tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit