ICICI Prudential lanseeraa verotehokkaan eläketuotteen – Tarkista tiedot

ICICI Prudential launches tax-efficient pension product – Check details

ICICI Prudential Life Insurance on lanseerannut ICICI Pru Gold Pension Savingsin, verotehokkaan eläketuotteen, jonka avulla asiakkaat voivat tehdä järjestelmällisesti maksuja ja rakentaa halutun eläkekorpuksen taloudellisesti itsenäiseen eläkeläiseen.

Yhtiön mukaan tämä tuote on myös Intian ensimmäinen tuote, joka tarjoaa asiakkaille sijoitetun pääoman turvallisuuden, ilmaiset terveystarkastukset ja osittaiset kotiutukset. Asiakkaat voivat nostaa enintään 25 % suoritetuista maksuista kolmen vuoden ajanjakson jälkeen, jotta he voivat vastata likviditeettitarpeeseen. Lisäksi vuotuinen bonus, sellaisena kuin se on ilmoitettu, voi vahvistaa entisestään korpusa ja siten annuiteettia.

ICICI Pru Gold Pension Savings -tuote antaa asiakkaille mahdollisuuden nostaa erääntyessään jopa 60 % kertyneistä säästöistä ja saada taattua säännöllistä elinikäistä eläkettä saldosummasta, mikä mahdollistaa taloudellisen vapauden kultavuosina.

ICICI Prudential Life Insurancen jakelujohtaja Amit Palta kommentoi julkaisua: ”Eläkesuunnittelu on noussut suureksi merkitykseksi maan nopeasti muuttuvien perherakenteiden myötä. ICICI Pru Gold Pension Savings, verotehokas tuote, on suunniteltu antamaan asiakkaille mahdollisuus tehdä säännöllisiä maksuja rakentaakseen tarvittavan eläkerahaston ollakseen taloudellisesti riippumaton.”

”Ymmärrämme, että eläkesuunnittelu on pitkäjänteistä prosessia ja että asiakkaiden taloudellinen tilanne voi muuttua. Jopa 25 %:n osittainen nostotoiminto antaa asiakkaille mahdollisuuden täyttää likviditeettivaatimukset häiritsemättä eläkesäästösuunnitelmaa. Tämä on Intian ensimmäinen eläkesuunnittelutuote, joka tarjoaa sekä osittaisia ​​nostoja että sijoitetun pääoman turvallisuutta. Varmistaaksemme, että asiakkaat saavuttavat eläkesuunnittelutavoitteensa, ilmainen terveystarkastusominaisuus, jonka uskomme hyödyttävän asiakkaita heidän suunnitteluprosessissaan”, hän lisäsi.

Erityisesti ICICI Pru Gold Pension Savings -tuote tarjoaa asiakkaille osan taatusta edusta ja vuosibonuksesta, jos se ilmoitetaan, mikä voi lisätä erääntymisaikaa. Lisäksi asiakkaat voivat nostaa kertyneestä säästöstä 60 % verovapaasti eräpäivänä ja muuntaa saldon annuiteetiksi saadakseen taattua elinikäistä tuloa ollakseen taloudellisesti riippumaton.

Tuote sopii yhteen yhtiön strategian kanssa tarjota innovatiivisia henkivakuutusratkaisuja, jotka vastaavat kehittyvään rahoitusmaailmaan ja yksilöllisiin tarpeisiin.

Samankaltaiset artikkelit