Ympärivuotinen yhteys mahdollista, koska Kargil-Zanskar-välikaista saa päivityksen – Tässä on mitä Nitin Gadkari sanoi

Kargil

Unionin tieliikenne- ja moottoritieministeri Nitin Gadkari ilmoitti torstaina (31. elokuuta), että Ladakhissa National Highway (NH)-301:n Kargil-Zanskar-välikaistaa parannetaan.

Unionin ministeri jakaessaan muutaman kuvan X:ssä (aiemmin Twitterissä) julkaistussa viestissä kertoi, että NH-301:n välikaistan vahvistaminen varmistaa sujuvan kulkuyhteyden raja-alueille. 31,14 kilometriä pitkä hanke lisää myös taloudellista toimintaa.

”Ladakhissa parannamme Kargil-Zanskar-välikaistaa valtatie 301:llä. Projektin kokonaispituus on 31,14 kilometriä ja se kuuluu paketin 6 alle”, Gadkari sanoi X:ssä.

Tavoitteena on varmistaa saavutettavuus ympäri vuoden

Uudistetun valtatien tavoitteena on varmistaa luotettava ja esteetön yhteys sekä työmatkailijoille että tavaraliikenteelle sisävyöhykkeillä. Gadkari sanoi, että tämän ponnistelun päätavoitteena on vauhdittaa alueen talouskasvua.

”Tämän ponnistelun päätavoitteena on vauhdittaa alueen talouskasvua tarjoamalla luotettava ja helposti saavutettavissa oleva linkki sekä työmatkailijoille että tavaraliikenteelle sisävyöhykkeillä. Uusittu moottoritie varmistaa ympärivuotisen saavutettavuuden, mikä hyödyttää suuresti paikallista taloutta ja alueen asukkaita, Gadkari kertoi.

Lisäksi Gadkari ylisti pääministeri Narendra Modia hänen johtajuudestaan ​​tässä kunnianhimoisessa hankkeessa, joka auttoi aluetta saavuttamaan nopean, vaivattoman ja ympäristötietoisen liikkuvuuden korkealla sijaitsevalla Ladakhin alueella.

Samankaltaiset artikkelit