Keskus käynnistää kampanjan, jolla lisätään tietoisuutta eläkeläisten digitaalisen elämäntodistuksen käytöstä

ersonal finance

Keskus käynnistää torstaina kuukauden kestävän valtakunnallisen kampanjan, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta digitaalisten elämäntodistusten käytöstä valtion eläkeläisten keskuudessa, kertoo keskiviikkona annetussa virallisessa tiedotteessa.

”Valtakunnallinen kampanja järjestetään nyt 1.-30.11.2023 500 paikkakunnalla 100 kaupungissa eri puolilla maata. Kampanja on suunnattu 50 000 000 eläkeläiselle yhteistyössä 17 eläkkeitä maksavan pankin, ministeriön/osaston, eläkeläisten hyvinvointiyhdistyksen, UIDAI:n, MeitY:n, Eläke- ja eläkeläisten hyvinvointiministeriön (DoPPW) lausunnossa kerrottiin.

Valtion eläkeläisten ”elämisen helpottamiseksi” DoPPW on mainostanut laajasti Jeevan Pramaania tai digitaalista elämäntodistusta (DLC).
Vuonna 2014 aloitettiin DLC:iden lähettäminen biometristen laitteiden avulla. Myöhemmin osasto teki yhteistyötä elektroniikka- ja tietotekniikan ministeriön (MeitY) ja Intian yksilöllisen tunnistusviranomaisen (UIDAI) kanssa kehittääkseen Aadhaar-tietokantaan perustuvan kasvojentunnistusteknologiajärjestelmän, jonka avulla on mahdollista lähettää elinikätodistus mistä tahansa Androidista. -pohjainen älypuhelin.

Henkilön henkilöllisyys määritetään kasvojen todennuksen avulla ja DLC luodaan.

Marraskuussa 2021 lanseerattu teknologia on henkilöstöministeriön tiedotteen mukaan vähentänyt eläkeläisten riippuvuutta ulkoisista biometrisista laitteista ja tehnyt prosessista entistä helpompaa ja edullisempaa massoille hyödyntämällä älypuhelinpohjaista teknologiaa.

Myös viime vuoden marraskuussa DoPPW käynnisti valtakunnallisen kampanjan 37 kaupungissa eri puolilla maata levittääkseen tietoisuutta digitaalisten elämätodistusten käytöstä ja kasvojentunnistusteknologiasta.

Kampanjan aikana julkistettiin 35 000 miljoonan valtion eläkeläisten DLC:tä.

Unionin henkilöstö-, julkisten valitusten ja eläkeasioiden ministeri Jitendra Singh käynnistää virallisesti valtakunnallisen DLC-kampanjan 2.0 2.11.2023 New Delhin National Media Centerissä pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

Aloitustilaisuudessa on paikalla ministeriöiden, ministeriöiden, eläkeläisten hyvinvointiyhdistysten ja 17 pankin edustajat.

Suuri osa eläkeläisistä lähettää todennäköisesti digitaalisen elämäntodistuksensa kasvotunnistuksen kautta samana päivänä, lausunnossa todetaan.

Sen varmistamiseksi, että digitaalisten elämäntapojen edut saavuttavat eläkeläiset maan syrjäisimmissä kolkissa ja hyödyttävät myös supervanhuksia tai sairaita tai työkyvyttömiä eläkeläisiä, on julkaistu kattava kiertokirje, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet, joissa määritellään roolit ja vastuut. kaikista sidosryhmistä, se lisäsi.

Näihin ohjeisiin kuuluu solmupäälliköiden nimittäminen kampanjaan, tietoisuuden levittäminen tai asianmukaisen julkisuuden tarjoaminen DLC-kasvojen todennustekniikalle strategisesti sijoitettujen bannerien ja julisteiden avulla toimistoihin ja pankkikonttoreihin/pankkiautomaatteihin sekä pankkien konttoreiden omistautuneiden henkilöiden varustaminen Android-puhelimella tämän käyttöä varten. teknologiaa, kun eläkeläiset vierailevat toimipisteellä jättämässä elintodistusta, pitävät leirejä, jotta eläkeläiset voivat toimittaa lisätietonsa viipymättä, sekä kotikäynnillä, jos eläkeläiset ovat nukkumassa.

Eläkeläisten hyvinvointiyhdistykset ovat myös herkistyneet järjestämään leirejä eläkeläisille DLC:n lähettämistä varten.

Eläke- ja eläkeläishuollon virkamiehet vierailevat tärkeimmillä paikkakunnilla eri puolilla maata auttamaan eläkeläisiä erilaisten digitaalisten toimintatapojen käytössä elintodistusten toimittamisessa.

Samankaltaiset artikkelit